Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajmytakiego

kto z was ma/miał więcej niż jednego chłopaka/dziewczyne jednocześnie?

Polecane posty

Gość znajmytakiego

znam typa który miał raz 4 dziewczyny w tym samym czasie, zadna z nich nie wiedziala o pozostalych i nigdy sie nie dowiedziala. trwalo to calkiem dlugo nawet ;)

Gość sdfdsfsdf
I nie tylko redtube :)

Gość oj nie ładnie
no ja nie, nawet bym nie chciała to nie w moim stulu, ale nie wiem jak robią Ci którzy mają ich więcej toż to na każdym kroku kłamać trzeba, pogubic się nie mozna, a z telefonem nie wiem jak wyrabiają, chyba każdy na inną osobę-szaleństwo

Gość znajmytakiego
12:17 [zgłoś do usunięcia] oj nie ładnie no ja nie, nawet bym nie chciała to nie w moim stulu, ale nie wiem jak robią Ci którzy mają ich więcej toż to na każdym kroku kłamać trzeba, pogubic się nie mozna, a z telefonem nie wiem jak wyrabiają, chyba każdy na inną osobę-szaleństwo NO NAJLEPSZE JEST TO ŻE ON BYŁ Z NIMI WSZYTKIMI CALKOWICIE SZCZERY I JAK GO KTÓRAŚ ZAPYTAŁA GDZIE BYŁ/GDZIE IDZIE TO ODPOWIADAŁ COŚ W STYLU U KOCHANKI, UPRAWIAŁEM SEKS ITP. ŻADNA Z NICH NIE WIERZYŁA , TO JEST NAJLEPSZE ;) A ON SIE Z TEGO TYLKO ŚMIAŁ

"NO NAJLEPSZE JEST TO ŻE ON BYŁ Z NIMI WSZYTKIMI CALKOWICIE SZCZERY I JAK GO KTÓRAŚ ZAPYTAŁA GDZIE BYŁ/GDZIE IDZIE TO ODPOWIADAŁ COŚ W STYLU U KOCHANKI, UPRAWIAŁEM SEKS ITP. ŻADNA Z NICH NIE WIERZYŁA , TO JEST NAJLEPSZE A ON SIE Z TEGO TYLKO ŚMIAŁ" fajny chłopak w sumie :) ...zaproponowałabym mu przyjażń :) wesoły i orginalny...fajny na kolege :)