Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjahdahdx

pomocy problem z mężem i tchórzliwym mężem

Polecane posty

Gość sdjahdahdx

NIE WIEM OD CZEGO BY TU ZACZĄC. JESTESMY MAŁZEŃSTWEM 5 LAT.ODRAZU PO SLUBIE MIAŁAM KONFLIKT Z TEŚCIOWA Z JEJ WINY.WTRACAŁA SIE INGEROWAŁA KNUŁA W NASZE ZYCIE. MY NIE JESTESMY NASTOLATKAMI TYLKO OSOBAMI PO 30.DOSZŁO DO TEGO ZE NA 2 LATA ZERWALISMY Z NIA KONTAKT TYPU ZE WOGÓLE DO NIEJ NIE JEŻDZILISMY NA ŚWIĘTA MĄZ CHODZIŁ DO NIEJ TYLKO ABY ZŁOZYC ZYCZENIA.POGODZILISMY SIĘ NA POTRZEBE OKAZJI I ROK CZASU BYŁO OK ALE ZNÓW ZACZYNA SIE KNUCIE.MĄŻ BOI JEJ SIĘ POWIEDZIEC ABY NIE ROBIŁA NIC ZŁEGO BO PRZEZ NIA MY SIĘ KŁÓCIMY.POZYCZYŁA OD NAS PIENIADZE ROK TEMU I NIE ZAMIERZA NAM ICH ODDAC A AKURAT NAM SA BARDZO POTRZEBNE.PRZEZ ROK CZASU NIE UPOMINIALIŚMY SIE MIAŁA ODDAC ZA MIESIĄC A TAK WSZYSTKO PRZECIAGNEŁO SIE DO PONAD ROKU.POPROSIŁAM MĘZA ZE LEPIEJ BY BYŁO ZEBY ON DELIKATNIE NAPOMNIAŁ O ZWROCIE POZYCZKI BO JAK JA BYM TO ZROBIŁA TO BY BYŁA AWANTURA I ON TAK TO MÓWIŁ ZE ONA WOGÓLE NIE REAGUJE JEJ SŁOWA NIE MAM.PRZEZ ROK MOGŁA SOBIE ODKŁADAC A ONA NIC DODATKOWO MAŻ JA POPROSIŁÓ ABY NIE WYDZWANIAŁA DO NIEGO W CZASIE PRACY TYLKO KIEGY ON JEST W DOMU TO NĘKA GO W PRACY TELEFONAMI.

Gość poczytaj
kuurwa wylacz CAPSA tego nie da sie czytac :o

Gość sdjahdahdx
sorki.problem z tesciowa i tchórzliwym mężem

Gość ojejejejej
oj jakie zlewki w jednym zdaniu