Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara001

Co mam robić ? GWAŁT

Polecane posty

Gość klara001

Nie wiem co mam robić wczoraj bylam u kolegi takiego przyjaciela... I on mnie wykorzystal ;(

Gość klara001
On mnie wykorzystał w ten sposób, że dał mi 20 zł i posłał mnie po piwo Zimny Lech.

Gość fasolófFka
idź na policję a co innego możesz zrobić? zgłoś gwałt

Gość klara001
bardzo zabawneeee........ widze ze dla was to jest smieszne i sie podszywacie

Gość klara001
nie zgłoszę, bo on ma fajnego kutasa

Gość analattack
no co ty! sama dałaś zapewne!

Gość ..NATALA..
Ale jak Cię wykorzystał???Byłaś u przyjaciela.Przyjaciel Cię zgwałcił??????

Gość klara001
ale ja nie mam dowodow oni mi nie uwierza

Gość klara001
mam tylko jego spermę w słoiczku

Gość odpowiem też .......
przyjaciel czy kolega nie istotne gwałt jest gwałtem powinnaś sprawę zgłosić na policję

Gość klara001
Podszywaja sie podemnie... Znamy sie od dziecinstwa. Ja mam 17 teraz a on 21, zawsze rozmawialismy o wszystkim. Przychodzilismy do siebie ale nic nas nie laczylo. I on wczoraj zachowywal sie dziwnie jak przyszlam byl zdenerwowany ale myslalam ze to normalne skoro zadzwonil ze ma problem ze mam przyjsc pogadac. Potem jak nigdy nie potrafil mi spojrzec w oczy no i usiadl kolo mnie i nie odpowiadal mi na pytania i wkoncu sie dobral do mnie i mnie zgwalcil

Gość klara001
nikt nie pomoze?

Gość kandyzowana_malina
to był normalny gwałt.. nie nazywajmy tego inaczej. Wiem, że będzie Ci ciężko ale sprawę jakoś trzeba załatwić.

Gość gwałtu się nie wybacza
Wydajje się, że chyba sobie to zaplanował...dlaczego to zrobił? powinnaś coś z tym zrobić. Domyślam się że masz teraz dylemat, znacie się od dzieciństwa, ale to jest gwałt!!! Zrobił raz, zrobi to zapewne jeszcze nie jeden raz!

Gość sołsad!
ojej napisałaś to trochę dziwnie... więcej szczegółów.. bo jak dobrał się do Ciebie... nic nie podejrzewałaś? Widocznie to nie Twój przyjaciel ani nie kolega,widoznie Go nie znałaś na tyle na ile Ci sie wydawało.

Gość klara001
ale co ja moge zrobic nie rozumiecie tego.... ehhhhh placze od wczoraj... ja nawet nie mam dowodow... a jak sobie pomysle jakim on byl dobrym czlowiekiem co sie mu stalo? Ja mu ufalam.... Tak sie boje

Gość kandyzowana_malina
dziwnie się zachowywał.. był pod wpływem czegoś? mam na myśli używki?

Gość ..NATALA..
Przedzwoń do tego chuja i powiedz mu ,że idziesz na policję.To nie zaden przyjaciel!!!!!!!!!!!!!!!!! TO ŚMIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość klara001
śpiewał kolędy, był pod wpływem mleka

Gość fgsfss
A czy ty wiesz że niekiedy kafeteria zglasza posty na policje?oni namierzaja IP i zajmuja sie sprawą, jak nie chcesz tego naglasniac to nie piosz tego na forum, a jak tak to sama idz na policje, wyznania na kafeteri to jak spowiedz na rynku, 6 miesiecy temu buyl taki przypadek ze kafe zglosilo na policje pewna sp[rawe ,i dotyczylo gwaltu

Gość klara001
to mam wam opowiedziec co sie dzialo... nie zdajecie sobie z tego sprawy ze ja nie chce o tym pamietac... No usiadl kolo mnie. pytalam co mu jest, co sie stalo, w co sie wpakowal, nie popatrzal mi w oczy jak zawsze myslalam ze moze chce sie mu plakac i sie tego wstydzi. No wziol sie przytulil najpierw czasami go przytulilam albo on mnie tak na pocieszenie. No ale jakos tak zle sie poczulam i wzielam sie odsunelam i mne popchal i to trwalo nie wiem kilka sekund trzymal mnie za rece i rozebral szarpalam sie ale naprawde z tego szoku to ja niewiele kojarze faktow... Ja sie modlilam zeby przestal. krzyczalam ale co jak nikogo nie bylo. tak strasznie to bolalo fizycznie i psychicznie

Gość klara001
uposssssss to usuń mój temat, szybko, żeby nikt się nie dowiedział bo on sie zdenerwuje, dziś idę z nim na zakupy, kupi mi coś może fajnego w nagrode za wczoraj.

Gość klara001
Japiernicze spoko chcialam sie was poradzic a wy tu jakies podszywy i o policji...... ide z tej kafe napewno znajde lepsze forum... albo kogos fizycznego

Gość klara001
dziekuje podszywowi ale skoro tak wam przeszkadza ten temat to go usuncie!

Gość bazienka ty zawsze
wredna jestes :P

Gość sołsad!
koorwa BAZIENKAAAAAAA!!!!!! bazienka bede wredna albo cos z tym zrob albo przestan jeczec jak tego nie zglosisz to bedzie bezkarny i ciekawe ilu innym to zrobi chcesz to brac na swoje sumienie? to twoj stały tekst? NIECIERPIĘ CIĘ!NIE JESTES PSYCHOLOGIEM!!!!!!!!!

Gość sołsad!
bazienka jaki kotek ?koorwa jaki kotek ja sie pytam? NIE JESTEM TWOIM KOTKIEM , tak sobie mów do swoich pacjentów. :O Ty naprawde masz coś z głową !!!!!!!!!!!!!!!!! 😡 grosza złamanego bym nie dała za wizytę u Ciebie.

Gość ..NATALA..
SOLSAD --------------popieram. Bazienka ma zryty beret!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Macie zryte. wystraszyliscie biedna dziewczyne.... Bazienka tak sie nie mowi do osob ktore zostaly zgwalcone... widze twoj poziom intelektualny....... sprawilo ci to przyjemnosc? jako psycholog powinnas wiedziec jak sie zachowac w takiej sytuacji