Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulkaaaaaaa

Czy prostytutka ma jeszcze szansę na normalne życie rodzinne???...Męża, dzieci..

Polecane posty

Gość olla34
Wiele znanych kobiet zaczynało swoja karierę jako prostytuki - jak choćby cesarzowa Teodora czy Evita Peron. Co dobre Evita przez wielu uważana za świętą, tak więc prostytucja jak widać nie zawsze blokuje życiowe szanse a czasem je nawet zwiększa... :P

Gość Czarnulkaaaaaaa
To ilu miała klientów, to jest tylko i wyłącznie jej sprawa.

Gość adam.....pokj
na pewno nie będzie łatwo, ale myślę że znajdzie ta osoba faceta który ją zrozumię, tego życze. pozdrawiam

Gość Ale prostytutka z agencji
czy taka,która ma stałego sponsora.

Gość faceci to złamasy
krytykują prostytutki bo wiedzą ze one sie tak łatwo na ich bajer nie wezmą jeszcze roześmieją im sie w twarz poza tym aż tak bardzo nie garną sie do tego niby miodu rodzinnego

Oczywiście że ma. Ludzie popełniają błędy i jeśli zamknie ten rozdział w życiu i będzie wierna mężowi owszem. Pytanie, czy stare nawyki nie pozostaną jej do końca życia?

Gość Czarnulkaaaaaaa
Czyli ma szansę na normalne życie rodzinne przede wszystkim? Widzę po wpisach że są jeszcze normalni ludzie na tym świecie:).

Gość Właśnie.........
zależy jak pracowała,agencja,sponsor....?

Gość faceci to złamasy
Pytanie, czy stare nawyki nie pozostaną jej do końca życia? a nie chciałbyś żeby ci robiła dobrze laske itd ?

Gość Czarnulkaaaaaaa
Niestety ale to najgorsze, czyli agencja. Tylko tyle że wycofała się, i próbuje żyć normalnie.

Gość No nie chciał byś?
a nie chciałbyś żeby ci robiła dobrze laske itd ? Tobie i innym :D

Gość Właśnie.........
może się nigdy to nie wyda?Wtedy ma szanse na normalne życie...

Idź na terapię , jak poznasz faceta to musi to wiedzieć!!! myślę,że jak Cię zakceptuje to będzię wszystko ok.i jakoś się ułoży. Sam miałem i mam pogląd,że moja żona mogła być największą ku**wką w mieście, ale dla mnie musi być w porządku. Zyczę Ci powodzenia! Zapamiętaj nigdy go nie okłamuj....

Gość Ale prostytutka z agencji
to spory przerób musiała mieć,to tak jakby sypiała z pułkiem wojska,nie wiem jakby się czuł jej mąż,musiałby być z podobnych klimatów (jakiś ochroniarz z agencji,alfons ),żeby to zaakceptować,a i ona nie byłaby szczęśliwa z kimś kto przeszedł bardziej standardową szkołę życia.

Gość Czarnulkaaaaaaa
Jest strach jeżeli wyzna mu przeszłość, że on nie tylko tego nie zaakceptuje, nie dosyć że odejdzie to jeszcze może powiedzieć jakiemuś znajomemu, bądź komukolwiek ze swojego otoczenia, kim jest jego była. Wieść się rozmiesie i dziewczyna będzie skończona:(... Wszystko jest przeciw niej

Gość Niech poszuka
kogoś ze swoich kurewskich klimatów.

Gość Skończona to już dawno jest
A jak chce chociaż zachować pozór, to morda w kubeł.

Gość Skończona to już dawno jest
A jak chce chociaż zachować pozór, to morda w kubeł.

Gość gigugi
niech wyjedzie zagranice i tam poszuka meza.polki sa mile widziane jko zony nie musi nic mowic i nie musi sie bac ze maz sie dowie bo skad jak polskiego nie bedzie znal.ja bym sprobowala w za granica poszukac partnera serio ci mowie

Gość Czarnulkaaaaaaa
Być może i to dobre wyjście, wyjechać za granicę i żyć od nowa.

Dziwka to dziwka przeszłości nie wymaże;] A niech sie przyszły mąż dowie z kilku ,,trzecich'' źródeł:D:D:D i nie pisz o sobie jako o ,,koleżance'';]

Z tym wyjechaniem to dobry pomysł (jestem dziwką zwieję i nikt się nie dowie) ale jeśli mimo prostytucji jesteś ,,normalną kobietą'' jeśli można tak Cie nazwać to wyrzuty sumienia Cie zabiją;)

Gość uhahat
miła jak zawsze schowaj ten swoj ruski czerwony ryj :o

Gość zdecydowany wielbiciel
Czarnulka...Nie daj się przeszłości...oddziel gruba kreską...Nie słuchaj złych ludzi...Ladacznice też były wysoko w notowaniach w drodze do nieba:) Jestem po Twojej stronie.Nie męcz się z wyrzutami sumienia.Nie bądź niewolnicą przeszłości.To tylko siedzi w Twojej głowie.Każdy bywał lub bywa ułomny ale ma szanse i zmienia się

Gość Ruda kocica.1
Oczywiście że ma szansę. Widać że opamiętała się i zostawiła to wszystko, więc jak najbardziej ma szansę na lepsze życie. Potrzeba tylko czasu, nie myśl o przeszłości a pomyśl co Cię dobrego czeka w przyszłości. Zobaczysz będzie wszystko dobrze:). Głowa do góry, życzę powodzenia:).

Gość Maja pszczółka:)
ale mój ruski ryj przynajmniej się nie k**wi" A gdzie jest napisane że ona się kurwi?? Skończyła z tym! Czytaj ze zrozumieniem, czerwona małpo:o.

Niestety tego że się puszczała z pamięci nie wymaże ;) Wybaczcie ale nie będę się wdawała w takie dyskusję ponieważ dziwki omijam szerokim łukiem i mam co do nich jedno, niezmienne zdanie;) i obojętnie ile czasu ,,to'' robiła:)

Gość uhahat
Wybaczcie ale nie będę się wdawała w takie dyskusję ponieważ dzi**i omijam szerokim łukiem" ale na topa dziwki sie wpierdolilas i swoje powiedzialas :D:D:D hipokryzja zalewa ten twoj ryj :D

Gość eeeeewelllaa
DO AUTORKI:ja chce zostac prostytutką, lubie sex.... powiedz mi jak moge to ukrywac przed męzem ? bo mam męza i dziecko 4 miesieczne..... prosze moze ty mi cos doradzisz!!!!!! nie zartuje... naprawde chce, ale sie boje.... boje sie ze mąż sie dowie albo ze jakis facet mnie ppobije w lesie w aucie albo cos...zdarzylo ci sie tak?