Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola86

Czy wierzyć wróżkom???

Polecane posty

Gość Ola86

Czy byliście kiedyś u wróżki, jak wyglądala taka wizyta? ja byłam raz i zdziwiło mnie, że wróżka aż tyle o mnie wiedziała... a jak jest z Wami, wierzycie w takie przepowiednie??

Gość wypowiemm siee
powiem tak, te wróżki z portali co sie SMS wysyła to jedna wielka ściema przepowiedziała mi wielką miłość w pazdzierniku zeszłego roku, nic takiego nie miało miejsca

Gość analattack
wierz w końcu jak ktoś sam rozumu nie ma to idzie do mądrzejszego od siebie... moja była żona tak miała:) powodzenia! wróżka w ch­uja cie zrobi!

ja raczj nie wierze spojrz na aide -najslawniejsza wrozka w polsce a jak jej posluchalam jak odpowiadala ludziom na puytania to buahahahahahahah, moglabym im to samo powiedziec, jest masa sciemniar ktore kreuja swietna gre psychologiczna, ale nie watpie tez w istneinie prawdziwych wrozek osob posiadajacych tez 6 zmysl/ w necie jedna mi napisala cos co mnie zwalilo z nog. no ale jak mowie wrozka wrozce nierowna

Gość wypowiemm siee
co do wróżek, ważne aby miały doświadczenie, umiały trafnie interpretować karty, odczytywać karty, umieć powiązać cały rozkład w logiczną całość

zalezy jakie taka pani ma doswiadczenie.ja klade karty klasyczne od prawie 20 lat i jeszcze nikt sie nie skarzyl na moje uslugi.

Gość wypowiemm siee
Vilemko? czy możesz mi powróżyć w sprawie zdrowia?

Gość kak
Wróżkom, kto chce może wierzyć. ja radziłabym potraktować wróżbę trochę z przymrużeniem oka.

Gość ANNNNNA
Villemka...a gdzie można udać się po Twoja wróżbę?

do;wypowiem sie.ja tu kart nikomu klasc nie bede,zreszta teraz jestem chora.do;kak to idz do kosciola.do;ANNNNNA zaraz podam adres forum

Gość wypowiemm siee
tam pisze o tarocie, o jego sprawdzalności, tylko o to mi chodzi...

Gość wypowiemm siee
aha, bardzo fajne forum, dzięki

Gość Ola86
Pewnie jak we wszystkim zdarzają się uczciwi i ci trochę mniej, także jeśli chodzi o wróżki i wróżbitów A jak myślicie, co jest najlepsze do wróżenia - karty, tarot, runy?? Mnie jakoś najbardziej przekonuje tarot :-)

ja od 20 wroze kartami klasycznymi,a z tarotem zaczynam dopiero.wdlug mnie klasyki sa najlatwiejsze.

Gość qxcvb
Villemka.. co zrobić jak wróżka u której byłam raz przed maturą, a drugi po 2 latach w trakcie rzucania studiów. powiedziała mi, że moje życie rozwinie się za granicą.że nic mnie tu dobrego nie spotka.. w sumie, zawsze mnie ciągnelo, ale pomysłalam, kurcze, przeciez musze byc w domu pomagac, zaczelam drugie studia, beznadziejna robota.. mysle o wyjezdzie na wakacje.. nei wiem, mi sie chyba sprawdzilo... o moich siostrach tez mowila prawde

Gość qxcvb
Chodzi o to, że wróżba się sprawdza, ale też z drugiej.. mam twierdzić, a nie posłuchałam, to co za granicą nagle mi się wszystko zacznie udawać? chodzi o to, w jakim stopniu powinnismy sie kierowac wskazówkami

mozemy robic to co chcemy,bo mamy wolna wole.ale jezeli pytamy co zrobic,to sluchajmy przede wszystkim,co maja nam do przekazania ludzie kladacy karty.kazdy zrobi co zechce ale wskazowki kart sa bardzo madre.byle nie korzystac z nich nalogowo.

Gość kajtek19821216
ja byłam niedawno u wróżki i przepowiedziała mi kiedy umrę. Nie wierzyłam ,jej bo wydawało mi się to śmieszne. Potem szperałam w necie i odwiedziłam stronkę http://linkaturs.com/news0041.php i wyszła mi w teście ta sama data co u wróżki! Kurcze nie wiem ,czy się bać tej daty czy nie ?

Gość tigo
Serdecznie Witam Zapraszam Cę na forum ezoteryczne --> https://kartalosu.fora.pl/ Forum powstało niedawno, aktualnie się rozbudowujemy i szukamy osób, którym tematyka ezoteryczna jest bliska i którzy pomogą nam w rozwinięciu forum poprzez rejestrację i pisanie postów, a także poprzez reklamę np. wśród znajomych, czy też na swoich stronach internetowych/blogach. W zamian oferujemy między innymi: miłą, przyjazną atmosferę, nowe znajomości i szeroki krąg osób z którymi możesz od świtu do nocy dzielić się swoimi zainteresowaniami. Co znajdziesz na forum? Na pewno mnóstwo treści ezoterycznej - jakby inaczej ;) Ale dodatkowo możesz skorzystać z darmowej wróżby, dostać przesłanie z Kart Anielskich lub poprosić o interpretację snu czy też poczytać jaki wpływ na Twoje życie ma Numerologia. To tylko niektóre z możliwości jakie Ci oferujemy, aby zobaczyć więcej po prostu do nas dołącz :) Twój czas na forum umili dział Ezocaffe, który przepełniony jest solidną porcją dobrej rozrywki i humoru, na pewno będzie wesoło ;) Zapraszamy - wejdź i sam/sama oceń, kto wie może dołączysz do nas i zostaniesz na dłużej? Będzie nam - użytkownikom bardzo miło :)

Gość gość
A ja tam wierzę, chociaż na pewno nie wszystkim. Powiem wiecej, jakieś 80% to oszustki. Ale na szczęście znajdą się takie, które chcą pomagać i mają DAR. Ja już taką znalazłam. Byłam u niej osobiście, a teraz mogę już do niej dzwonić, gdyż wróży w pewnym znanym serwisie http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-lilianna/ Dziękuję za pomoc w wyjściu z kłopotów.

Gość Ula1979_07
Dzisiaj zadzwoniłam do tej Lilianny, trzeba przyznać że ma coś w głosie... Co do wróżby to zobaczymy... jak coś się zacznie spełniać to się odezwę

Gość gość
To nie działa i tylko ludzie, którzy sami się okłamują w to wierzą. Wróżka może dużo o Tobie opowiedzieć, ale tego co sama chce. Gdy zapytasz ją o jakiś konkret np. co mam za drzwiami w pokoju? To nagle jej zdolność jasnowidzenia się skończy, bo duchy jej akurat tego nie chcą powiedzieć. Jak korzystałem. To co mi przepowiedziała nie sprawdziło się.