Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka9237

jak dlugo facet może mieć erekcje?

Polecane posty

Gość jolka9237

Jak dlugo facet jest w stanie utrzymać erekcję? Np podczas gry wstepnej jak mu stanie raz to ile czasu tak będzie? Bo ja potrzebuje dużo czasu zeby sie porządnie rozgrzać, jakiś masaż, pieszczoty stref erogennych itd...

Gość jolka9237
moj ma okolo dwoch godzin

Gość Nowy Ogier
Jak go za bardzo podniecisz to sie spusci i po wszystkim.

mojemu chlopakowi potrafi czasem stac przez prawie caly czas bycia ze mna, tak ok 2 godz, do czasu az sie z nim nie pukne lub gdy mu nie obciagne

Gość Hawaiian Girl
summer, ty masz w ogóle jakieś życie prywatne? siedzisz tu 24/7, więc podejrzewam, że ostro konfabulujesz z tym posiadaniem faceta, chyba, że to żelowe dildo o napędzie elektrycznym :O

ja studiuje heh caly dzien nie siedze, zaliczylam wsystkie cw wiec mam wolne, a chlopaka mam w Poznaniu, ja w Bydgoszczy studiuje, w weekendy mnie tu nie ma he

Gość Summer19.
zaliczylam wszystkie cw chlopka w Poznaniu w caly dzien a wiec studiuje w weekendy

Gość Hawaiian Girl
kilka gównianych prywatnych szkółek dla idiotów nie potrafiących dostać się na normalne uczelnie

Gość Summer19.
Jak dlugo facet jest w stanie utrzymać erekcję? Np podczas gry wstepnej jak mu stanie raz to ile czasu tak będzie? Bo ja potrzebuje dużo czasu zeby sie porządnie rozgrzać, jakiś masaż, pieszczoty stref erogennych itd... 14:18 [zgłoś do usunięcia] jolka9237 moj ma okolo dwoch godzin 14:19 [zgłoś do usunięcia] Nowy Ogier Jak go za bardzo podniecisz to sie spusci i po wszystkim. 14:24 [zgłoś do usunięcia] Summer19 mojemu chlopakowi potrafi czasem stac przez prawie caly czas bycia ze mna, tak ok 2 godz, do czasu az sie z nim nie pukne lub gdy mu nie obciagne 14:24 [zgłoś do usunięcia] akronim jak ma 16 lat to w zasadzie non stop ja i chłopak Samsary http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-01/8ec61e3 1.png (chlebuś jest dla Summer19, żeby sobie kaczuszki pokarmiła) 14:28 [zgłoś do usunięcia] Hawaiian Girl summer, ty masz w ogóle jakieś życie prywatne? siedzisz tu 24/7, więc podejrzewam, że ostro konfabulujesz z tym posiadaniem faceta, chyba, że to żelowe dildo o napędzie elektrycznym 14:32 [zgłoś do usunięcia] Summer19 ja studiuje heh caly dzien nie siedze, zaliczylam wsystkie cw wiec mam wolne, a chlopaka mam w Poznaniu, ja w Bydgoszczy studiuje, w weekendy mnie tu nie ma he 14:34 [zgłoś do usunięcia] akronim w Bydgoszczy jest uniwersytet? rany, ale się porobiło ja i chłopak Samsary http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-01/8ec61e3 1.png (chlebuś jest dla Summer19, żeby sobie kaczuszki pokarmiła) 14:36 [zgłoś do usunięcia] Summer19 sa tu 3 heh 14:36 [zgłoś do usunięcia] Summer19. zaliczylam wszystkie cw chlopka w Poznaniu w caly dzien a wiec studiuje w weekendy 14:37 [zgłoś do usunięcia] akronim a w UMK nie jest lepszy? ja i chłopak Samsary http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-01/8ec61e3 1.png (chlebuś jest dla Summer19, żeby sobie kaczuszki pokarmiła) 14:37 [zgłoś do usunięcia] Hawaiian Girl kilka gównianych prywatnych szkółek dla idiotów nie potrafiących dostać się na normalne uczelnie 14:40 [zgłoś do usunięcia] Summer19 co lepszy?? 14:43 [zgłoś do usunięcia] Summer19 hawajska dziewka nie wie ze uniwersytety nie sa prywatne?? i kto tu jest idiota 14:43 [zgłoś do usunięcia] akronim Uniwersytet Mikołaja Kopernika - daleko nie jest ja i chłopak Samsary http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-01/8ec61e3 1.png (chlebuś jest dla Summer19, żeby sobie kaczuszki pokarmiła)

Gość kiss kiss bang bang
zauważam, że uniwersytet karola wielkiego czy jak się tam ta śmieszna instytucja nazywa nie jest ujmowany nawet w rankingach, bo to kpina gorsza nawet od szkół hotelarsko - turystycznych i naprawdę zsyłani sa tam idiocie nie potrafiący dostać się gdziekolwiek indziej, tej prostej prawdzie nie zaprzeczysz, ułomna psychicznie istoto o poziomie rozwojowym ameby

Gość Summer19.
Henryk ma 95 lat i mieszka w domu starców. Każdego wieczoru, po kolacji Henryk wychodził do ogrodu, siadał na swoim ulubionym fotelu i wspominał swoje życie. Pewnego wieczoru, 87-letnia Stefania spotkała go w ogrodzie. Przysiadła się i zaczeli rozmawiać. Po krótkiej konwersacji Henryk zwraca się do Stefanii z pytaniem: - Wiesz o czym już calkiem zapomniałem? - O czym? - O seksie. - Ty stary pierniku ! Nie stanałby ci nawet gdybys miał przyłożony pistolet do głowy! - Wiem ale było by miło gdyby ktos potrzymał go chociaż w ręce. I Stefania zgodziła się. Rozpięła Henrykowi rozporek i wzięła jego pomarszczonego fi**ka do ręki. Od tego czasu co wieczór spotykali się w ogrodzie. Jednak pewnego dnia Stefania nie zastała Henryka w umówionym miejscu. Zaniepokojona (wszak w tym wieku o wypadek łatwo) poczęła go szukać. Znalazła Henryka w najdalszym kacie ogrodu a jego fi**ka trzymała w ręku 89- letnia Zofia. Stefania nie wytrzymała i krzykneła ze łzami w oczach: - Ty rozpustniku! Co takiego ma ta lafirynda czego ja nie mam?! - Parkinsona...

moze i tak, nie dostalabym sie na UW czy Adama Mickiewicza w Poznaniu, bo nie mialam ekstra wynikow na maturze

Gość Summer19.
I do tego obciagam rektorom

nigdy wcześniej nie słyszałem o UKW, nikt znajomy tam nie uczęszczał ale uniwersytet jest nawet w Białymstoku, będzie pewnie i w Radomiu

Gość akrnoim
I do tego obciagam rektorom

no bo to nie jest rankingowy uniwerek ja k ktos juz wyzej tu stwierdzil, widocznie nie masz znajomych o poziomie rozwojowym ameby

UK to dawniej była Wyżśza Szkoła Pedagogiczna i wtedy miała wysoki poziom. A teraz jak wszystkie uniwerki w tym kraju coraz gorzej

Uniwersytet Opolski, to też dawna WSP, a opinię ma dobrą - przynajmniej z nauk przyrodniczych

No jakby wszyscy studiowali w Warszawie czy Krakowie to by było ciekawie. A pytanie o erekcję jest a nie o ranking uczelni

tu na forum wszyscy sa po rankingowych uczelniach heh, moglam sklamac i napisac ze studiuje prawo na UW

nie czepiam się, po prostu nigdy wcześniej nie słyszałem o tej uczelni i tyle np. o AM w Szczecinie słyszałem, ale nigdy nic dobrego (o żadnej)