Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upciakowa

OKROPNY STAN... :(

Polecane posty

Gość upciakowa

Mam okropny stan. Wszystko na raz- niepewność, bezradność, oczekiwanie... :( A taka wredna suka co to wszystko w życiu ma i łatwo jej przychodzi, olewa sobie prośby pracownika o podpisanie jednego papierka, który uratowałby mu życie :( Czuj sie okropnie... Beznadziejna sprawa :(

Gość smutna_dziwnie
co się stało?

Gość upciakowa
potrzebuje zaswiadczenie o zarobkach niemalże na już, ponieważ muszę wziąć kredyt. A moja szefowa tylko mnie zbywa, że ok, że za chwile, że to, że jutro ;( Nawet nie umie jej złapać bo co chwilę gdzieś jeździ :( Podpisanie takiego papierka to pięć minut, a mi może życie uratować. Ale ona tego nie rozumie, bo ma wszystko i nie wie jak to jest, jak komuś zależy :(Czuję się jak śmieć. Nic nie warty :(

Gość smutna_dziwnie
No coś Ty. Weź idź do niej z tym papierkiem i niech podpisze. łaski Ci nie robi.

Gość sdfdsfsf
a od kiedy takie rzeczy podpisuje szefowa a nie kadrowa?? a poza tym ejstes sierota. idz i powiedz ze to pilne i na juz i czekaj przy biurku az ci podpisze. nie dziwne ze tak sie czujesz jak sama z siebie sierote robisz. jestes niezaradna. ja nie wiem jak ty w ogole ten kredyt wziełas jak przy głupim papierku jestes taka sierota.

Gość upciakowa
nie chodzi o to ze jestem niezaradna czy robie z siebie sierote. po prostu ona mnie zbywa, mowi, ze nie ma czasu, a ponadto ciagle gdzies jezdzi i ciezko ja zastac. dodam ze to firma prywatna...