Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :O :O :O

Ksiądz mnie dziś uraził

Polecane posty

Dziś na religii ksiądz mówił że Marcin Luter przed śmiercią stoczył się na samo dno i był degeneratem społecznym :O No to ja mu powiedziałam że lepszy degenerat niż papież pedofil i wyszłam trzaskając drzwiami że prawie wypadły z zawiasów :O

Gość ksiądz uczący rweligii
Jutro z matką do plebanii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jakitenswiatpojebany
którego papieża miałas na mysli mówiąc to??

Wypierdzielaj w półprzysiadach pedofilu stary :O

No jak to jakiego papieża?? Racingera którego brat pedofili broni :O

no to brat a nie papież.głupia jesteś czy jaka,skąd takie bezmózgi się biorą

Gość ksiądz uczący religii
grzeczniej!!!!!!!!

NO i co że brat?? mało to pedofilstwa wśród księży?? Pedofilstwo i pederastia

Gość Racja córko!!
Masz racje córko! a w Watykanie to rozpusta że głowa boli.

Gość Racja córko!!
To ja, Marcin Luter.

Nie, nie chodziło mi o żadnego papieża, tylko o tuszowanie pedofilstwa i pedofilii jak już mówiłam. Ale to nie temat o mnie tylko o obrażeniu Marcina Lutra co mnie uraziło.

sama księzy nie lubię i sama uważam że głoszą Słowo Boże a sami robią gorsze rzeczy niż przeciętny grzesznik,i za pedofilstwo to bym żywcem kastrowała,ale papieża tak potępiać to wg mnie przesada:/

ŁOOOOOOOOOOOOOOO MATKO BAZIENKA. DO SCHRONU!!!!!!!!!!!!!

Gość a papiez to niby co
nie czlowiek??? nieomylny???? to taki sam czlowiek jak kazdy z nas Jan Pawel II tuszowal pedofilie w kk Rodrigo Borgia czyli Aleksandr VI rajfurzyl corka poza tym sypial z nia i ze swoim synem Cezarem nie pamietam ktoremu juz dawano do lozka mlode dziweice zeby sie wyleczyl z czegos tam ja w ogoe uwazam ze caly kk powienien zostac zmieciony z powierzchni ziemi wczoraj jakas laska swietnie podsumowala ksiezy na topiku ksiadz chodzi po kolendzie ile mu dac w koperte popieram ja w 1000000000000000000000000000000000%

Gość a prace domowaOla juz odrobila
kiecuny tylko o kasie mysla!"!

No oczywiście że mogłam polemizować ale ja mam słabe nerwy i szybko sie denerwuje w sprawach religijnych :O Bo to był temat o reformacji

i o pipkach

Gość a papiez to niby co
pozaty nie pamietam ktory papiez tez niezly swir zwolal trupi synod to trzeba miec nasrane w glowie rowno debil ekshumowal zwloki swojego poprzednika postawil go przed sadem odbyl sie regularny proces odcieto mu palceprawej dloni i zwloki ciagnieto za rozpedonym koniem a potem utopiono je w Tybrze Nie mowiac o tym ze jp2 byl aktorem to dzieki niemu mamy wysyp dzieci w m.in Indiach Afryce i Brazyli w dzielnicach tzw fawelach to on tuszowal pedofilie na maksa dzieku jp2 mamy konflikt z Rosja ale ok kurwa swiety byl eh... szkoda pisac wiecej

Gość Arkadiusz Janusz
Kler w klerolandzie to zło! A jeszcze jak ciemnogród jest to już zwiastuje szybszymi zgonami dla obywateli! Byle zagrożenia życia nie było! Kler musi być aseksualny i bez skłonności do toksykomanii! Erniens to ministrant a berniens to kleryk! jechowcy przyjacheli katoli odwiedzić i zatańczyli z muzułmaninami pogo śpierwając hare kryszna! Wpadł beduin na kielicha i rasta trans poszedł w densowy trans, a obok stał bouncer Hans i zrobili lans!

Gość a papiez to niby co
a poza tym poczytajcie sobie o kulisach wyboru wojtyly na papieza pierwszy raz nie wloch od ponad 450 lat zostal papiezem w ogole na poczatku nie brano go pod uwage bylo 3 faworytow Sebastiano Baggio Giovanni Benelli i Giuseppe Siri a cala ta agitacje wyboru wojtyly rozpoczal arcybiskup Wiednia Konig Franz

Gość a papiez to niby co
a czemu poprzednik wojtylt albino luciani panowal tylko 33 dni wykryl finansowe oszustwa w watykanie i jego osobisty sekretarz go wykonczyl a ten jp2 go przygarbal pod sew opiekuncze skrzydla

Gość a papiez to niby co
a tych czarnyc skurwieli nie znosze i dlatego dziala na mnie jak plachta na byka temat beatyfikacji wojtyly niedlugo ku.rw.a lofowke otworze a on stamtad wyskoczy ja bym cala ta czarn zaraze wyslala do obozow pracy albo do oswiecimia ostaszkowa katynia za czasow ich swietnosci