Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheelah92

Co zrobić ze spermą na piersiach?

Polecane posty

Oczywiście, że żaden płyn do mycia naczyń :o U mojego to ostatnio bezsmakowo-słodki budyń :classic_cool:

Zapytaj autorko faceta czy chce się przytulić do ospermionych piersi czy woli najpierw wytrzeć. A on na pewno wybierze połyk:)

osiągnęliśmy półmetek dyskusji, gdy nie pojawiają się już nowe idee podsumowując dotychczasowe propozycje: 1) wycieramy papierowym ręcznikiem lub chusteczką. 2) myjemy, 3) zbieramy i wcieramy w twarz, 4) wmasowujemy, 5) zlizujemy (autor wytrysku), 6) pozostawiamy na potem. Przechodzimy teraz do drugiej części - jak smakuje sperma.

heh, nie wiem co on tam je ale jak jadal w domu to tez miala ta sperma taki smak, albo smak plynu do naczyn albo slonawy, bardzo rzadko slodkawy

a jakiego konkretnie płynu, są różne - choć szczerze powiedziawszy nie wiem jak smakuje płyn do mycia naczyń

Gość buaha to chyba prowo
2/10 🖐️

Gość okija
Oj raczej nienajlepszy ma smak, a to zależy też pewnie od kogo, tak myśle, że nie u każdego taki sam jest.

Gość sheelah92
a jakby się do niego wtulic wraz z tą sperma i lekko się o niego poocierać? narobił to niech teraz ma ją na sobie :P

Przyjacielu!!! Jak Ci smakuje? :D Podobno najlepiej smakuje sperma wegetarian :p A tak w ogóle to wystarczy podniecenie, żeby smakowała dobrze :)

oj no ma taki gorzkawy smak jak plyn do naczyn, nie wiem jaki, napewno nie cytrynowy

Gość Bene-ene
autorko, za sam tekst " spuścic się" masz u mnie na wstepie minus 100 pkt.

ja czasami polykam ale specjalnie za tym nie przepadam, po polknieciu czesto mam mdlosci pozniej

Gość bardzo mily chlopak
moja dziewczyna to wciaga odkurzaczem

Gość fra_123
Perwersja, akronim i Summer19 - czy w czytacie to co piszecie? Przeciez to kompletne bzdury. Bierzecie jakies narkotyki albo macie w glowie zle poukladane. Obojetnie jakie forum bym nie otworzyl - to tylko wasze bzdury. Glupota ludzka nie zna granic.

A co niby jest taką kompletną bzdurą? :o I ciekawe, bo forum kafeterii jest jedynym forum na jakim piszę. Może chodziło Ci o tematy? 😴

Gość fra_123
Perwersja - mi chodzilo o tematy, przepraszam.