Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawlak905

Czy są jeszcze jakieś szanse na dalszy związek?

Polecane posty

Gość Pawlak905

Cześć mam na imię Arek, kilka dni temu zerwała ze mną dziewczyna z mojej winy, którą jednak jeszcze bardzo mocno kocham. Mianowicie, miałem dziewczynę Asię, byliśmy ze sobą ok pół roku, w ostatni weekend bardzo się pokłóciliśmy i wyzwałem ją że się puszcza.. tzn. Asia standardowa nastolatka, lubi imprezy, lubi pisać na nk oraz gg z przyjaciółmi i tu właśnie jest problem albowiem w ostatni weekend chyba to był piątek, w jej profilu na nk napisał jej dawny kolega co u niej i takie tam a swój komentarz zakończył buziakiem tj. symbolem " :** " bardzo mnie to rozzłościło (niestety jestem wybuchowym mężczyzną) kazałem jej napisać do tego chłopaka żeby nie pisał w ten sposób to ona napisała bardzo miło i z uśmiechem tak jak by jej zależało na tym żeby on pisał ale ja jej nie pozwoliłem i to mnie rozzłościło i powiedziałem jej w nerwach "napisałaś to tak jak byś chciała mu do łóżka wskoczyć" przez to ona zerwała, jak myślicie czy jest jeszcze szansa na to byśmy byli razem?

Jeżeli porozmawiacie o tym co się stało i powstrzymasz trochę swój ostry język....

Gość Pawlak905
właśnie chodzi o to że ona nie chce ze mną rozmawiać;(