Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
t____bogusia

co robić?????

Polecane posty

HEJ MAM NIBY LATWĄ SYTACJE A NIBY BArdzo trudną dla mnie> Jestem 4 m-ce po slubie. jakoś od dej pory wszystko sie piepszy. jestem najmłodszą w rodziie (mam 3 starszego rodzeństwa- ale każdy ma własne zycie i swój wlasny dom) ja powinnam zostac w domu jako ta najmłodsza i zająć sie rodzicami Tak sie złożyło ze mój mąż tez jest ostatni i też ma do dyspozycji dom. przed slubem mieliśmy zamieszkać u mnie tak bylo mnhiej wiecej powiedziane ( jednak chcielibyśmy wyremontować moj dom i wziąc na ten cel kredyt hipoteczny) moi rodzice na to sie nie zgodzili ze beda na starosść pod mostem mieszkać ze sprzedamy dom jak nie spłacimy kredytu. i oni nie bedąmieli sie gdzie podziac. mojemu mezowi sie t wcale nie spodobało i powiedzial ze w taki razie mieszkamy u niego i nie ma dyskusji. ja mam jednak poczucie strasznegoo obowiązku wobec swoich rodziców - nie wiem co mam robić stale sie kłocimy z meżem. ja jedno a on drugie co robić zamieszkać u miego????? zostawić moich rodziców (oni są starzy i zchorowani) co robić pomocy sama sobie nie radze - mam już myśłi samobójcze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować