Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

t____bogusia

co robić

Polecane posty

HEJ MAM NIBY LATWĄ SYTACJE A NIBY BArdzo trudną dla mnie> Jestem 4 m-ce po slubie. jakoś od dej pory wszystko sie piepszy. jestem najmłodszą w rodziie (mam 3 starszego rodzeństwa- ale każdy ma własne zycie i swój wlasny dom) ja powinnam zostac w domu jako ta najmłodsza i zająć sie rodzicami Tak sie złożyło ze mój mąż tez jest ostatni i też ma do dyspozycji dom. przed slubem mieliśmy zamieszkać u mnie tak bylo mnhiej wiecej powiedziane ( jednak chcielibyśmy wyremontować moj dom i wziąc na ten cel kredyt hipoteczny) moi rodzice na to sie nie zgodzili ze beda na starosść pod mostem mieszkać ze sprzedamy dom jak nie spłacimy kredytu. i oni nie bedąmieli sie gdzie podziac. mojemu mezowi sie t wcale nie spodobało i powiedzial ze w taki razie mieszkamy u niego i nie ma dyskusji. ja mam jednak poczucie strasznegoo obowiązku wobec swoich rodziców - nie wiem co mam robić stale sie kłocimy z meżem. ja jedno a on drugie co robić zamieszkać u miego????? zostawić moich rodziców (oni są starzy i zchorowani) co robić pomocy sama sobie nie radze - mam już myśłi samobójcze

Gość atari zwei
skąd wiesz, że "powinnaś" zostać w domu z rodzicami ?

Gość 7846389034690424204
jak masz rodzenstwo powinniscie sie podzielic obowiazkami:p ja zapierdalam w chacie u rodzicow;p i wlasnie dlatego mam mysli samobojcze moj brat sie zawinal a ja sie bawie w pieluchy pranie gotowanie we wsyztsko i ero perspektyw na przyszlosc