Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milito

Czy to prawda, że wygląd mężczyzny odgrywa dla kobiety dużą rolę?

Polecane posty

Gość milito

Co wy o tym sądzicie?

Gość ile beznadziejnych
oczywiscie ze tak..tak jak dla faceta role odgrywa wyglad kobiety. Jednak czym bardziej sie poznaje kogos charakter tym bardziej wyglad przestaje byc wazny...ale nadal wazny jest. Dodam, ze uroda to rzecz gustu...nie jest ladne to co jest ladne tylko to co sie komu podoba

Gość milito
czyli nizbyt urodziwi mezczyzni nie maja szans na zwiazek z atrakcyjna kobieta?

Gość bognaaaaaaaa
czyli nizbyt urodziwi mezczyzni nie maja szans na zwiazek z atrakcyjna kobieta? nie liczyła bym na to na twoim miejscu :D

Gość jesttt......
oczywiscie, ze ma..no chyba ze jest glupi to wtedy nie ma :)

Gość aszantii
ja mysle ze maja ... Ja jestem z malo atrakcyjnym facetem a sama brzydka nie jestem. I nie jestem z ni m dla kasy...

Gość morcheeba9889998
OCZYWIŚCIE ŻE NIE!!! NAJWAŻNIEJSZĄ ROLĘ ODGRYWAJĄ PIENIĄDZE (BEZ WZGLĘDU NA TO CZY KOBIETA SIĘ DO TEGO PRZYZNAJE CZY NIE)

Gość Arkadiusz Janusz
Atrakcyjna kobieta na żonę musi być dziewicą! Mieć optymalne BMI, nie pic alkoholu i nie palić papierosów i minimum wyszktałcenie wyższe nie kupiome! Oraz być inteligentna i nie ubierać się wyzywająco! Nie może byc z patologicznej Warszawy w żadnym wypadku! najlpeiej Gdańsk! Do tego talia jak u osy, zeby kusiła możliwościami rozrodczymi! Socjolożka, filozofka z dobrego domu niezdemoralizowanego!

wygląd mężczyzny nie odgrywa znaczącej roli w kontaktach z kobietami wieksza uwage mezczyzni przywiazują do wyglądu kobiet przeczytajcie sobie "dlaczego mężczyźni kłamią a kobiety płaczą " :D