Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haibane renmei

sukces internautów

Polecane posty

Gość haibane renmei

http://www.tvn24.pl/0,1689696,0,1,urwali_psu_glowe_mowia_ze_nie_chcieli,wiadomosc.html szkoda ze tak mało im dali ale dobre i to...

ale sukces :/ 10 miesięcy tylko. ciekawe co by dali za urwanie głowy dziecku w ten sam sposób... jak ktoś jest w stanie zakatować psa, to i człowieka będzie mu żal tylko przed ławą przysięgłych. mój sąsiad ukradl sprzęt za 10.000 i skazali go na 3 lata więzienia, ale nadal spokojnie chodzi po osiedlu, bo w kiciu nie ma miejsc. żenada! do tego dodam 3. przykład patologii. koleś, któremu kiedyś pożyczyłam 100zł i nie oddał oczywiście (byłam głupia) teraz do mnie pisze, że zrobi dla mnie wszystko, zmieni się itd. i że chce być ze mną, a na dodatek wierzy, że może ze mną być. ostatnio zepsuł mu się samochód, więc 2 dni nie chodził do pracy ani nie poinformował szefa (bo nie ma nic na koncie). mówi, że mój obecny facet jest ze mną dla pieniędzy haha :) wniosek - niektórzy ludzie są pojebani i nie można ich zamykać na 10 miesięcy, tylko na całe życie skoro widać, że są nieobliczalni!