Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweenniiaa

hej potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość wweenniiaa

aplikowalam na stanowisko ekspedientki do sklepu odziezowego i kobieta odpowiedziala zebym w mailu napisala jak wyglada moj udzial w swiecie mody :-O macie jakis pomysl?

Gość napisz że używasz
modnych podpasek

Gość wweenniiaa
przestan, pomoze ktos?

Gość prawde ci powiem
napisz że doradzasz koleżankom w co się ubrać na imprezy

Gość maturks4
Powiedz, że do klienta też też będziesz zwracać się od HEY! jak do kobyły

Gość farszafffianka
o kuźwa, jakie wymagania, napisz, że interesujesz się światem mody, że masz ulubionych projektantów i modelki, że lubisz bawić się modą, że korzystasz z nowych trendów w swoim ubiorze, nie kopiujesz go ale starasz nim inspirować, że podoba ci się jak ubiera się londyńska ulica, widać, że ludzie tam są bardziej świadomi mody i odważni, takie pierdu pierdu... ps pytanie/polecenie jest niezbyt fortunnie sformułowane ale tak bym napisała

Pracodawcom się chyba w głowach pomieszało. Ekspedientka za 980zł miesięcznie ma być znawczynią mody, osoba nosząca papiery w firmie za 1200zł ma znać 2 języki i miec ukończone studia... Dlatego właśnie ja nie zamierzam pracować dla kogoś :) Dodam, że doktorantka na moim dawnym wydziale nie dostaje ani grosza, a profesorowie zrzucają na nią całą brudną robotę. Mogłaby mieć stypendium naukowe 1000zł (zajebiste pieniądze na godne życie dla 26latki) gdyby nie to, że na uczelni wiedzą, że jej narzeczony dużo zarabia, więc jej nie dadzą :] Troszkę to chore, nieprawdaż? A do tego nasz kochany ZUS.

Gość wweenniiaa
farszafffianka tez tak uwazam. poza tym pyta jaka stawka godzinowa by mnie usatysfakcjonowala. nienawidze takich pytan,

Gość wweenniiaa
a czy moge napisac tak: mysle ze stawka w wysokosci 8zl/godz. w pelni by mnie usatysfakcjonowala.... (moze nie do konca, ale i tak wiem ze wiecej mi nie dadza) moge tak napisac????