Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adres bedzie widoczny dla inny

pytanie do madrych kobiet

Polecane posty

Zakochałem się w koleżance z pracy, najnormalniej w świecie, myślałem że minie, nie minęło i nie mija, ona ma kogoś ale nie znam szczegółów, pare razy tylko wychwyciłem iż ciepło się o nim wypowiada. Czy warto mimo wszystko starać się o Was w takich sytuacjach? Oczywiście nie nachalnie. Czy jednak sam fakt iż ona jest zajęta powinien automatycznie rozwiewać moje wątpliwości? Czekam na opinie.

Nigdy nie podrywałem zajętych... z zasady. (chyba, że bym o tym nie wiedział). Daj sobie spokój. Nie układaj własnego szczęścia, dając komuś kopa:)

Gość wybadaj najpierw czy to powazn
-y dlugi zwiazek,czy moze ktos swiezo poznany,zrob delikatne rozeznanie w pracy,napewno ktos cos wie a wtedy bedziesz wiedzial,czy warto wchodzic w czyjesc zycie prywatne i czy w ogole masz szanse na sukces;)

Gość chudzielecccc
skoro jest z kimś i ciepło się o nim wypowiada to znaczy, że jest jej z nim dobrze i nie należy się wtrącać. takie jest moje zdanie :)

Gość wybadaj najpierw czy to powazn
y zwiazek,czy moze tylko z kims sie spotyka,podpytaj delikatnie osob w pracy,napewno ktos cos wie,.a wtedy bedziesz mial jasnosc czy w ogole masz szanse sie do niej zblizyc.A jakie sa wasze relacje? daje jakies znaki ,ze Cie chociaz lubi?

Gość nie poddawaj sie
ja tam mówię, żeby nie przestawać próbować. życie to rywalizacja, może wygrasz, może nie, nie masz nic do stracenia, pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Nie chce nikomu wchodzić z buciorami - dlatego postępuje ostrożnie i właśnie pytam o poradę ;) Ona jest w długoletnim związku, ale nie są małżeństwem, a wiem, że jej na tym zależało "zawsze". Mam mętlik w głowie i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Może był ktoś w podobnej sytuacji i da jakieś wskazówki...

Jasne, że mnie lubi i daje znaki drobne...ale ja z dystansem do tego, no bo wiadomo każda kobieta lubi być tak adorowana i trochę poflirtować...

Gość karciarka 1000
długoletnie nieformalne związki mają to do siebie, że skoro go niezalegalizowali to już tego nie zrobią. a dlaczego? bo to nie to?:)

Gość warto się starać
wiesz napewno że jest zajęta? Cóz nawet jeśli by tak było, warto. nie jakos nachalnie ale powolutku do przodu. kto powiedział, że za jakis czas nie zajmiesz jego miejsca.

Gość warto się starać
a jest w związku długoletnim. ale skoro nie jest zalegalizowany, a ona chciała, to znaczy, ze rzeczywiście coś jest nie tak.

karciara - też jestem tego zdania. Tyle, że może im...to pasuje? Choć nie sądze żeby ona akurat o tym właśnie marzyła. Właśnie tak robie - nie nachalnie i powoli :) zeby siebie i kogoś nie zranic?

Gość Ktoś zagrał mi na pianinie kie
Może to wcale tak pięknie nie wygląda jak to widac? Ciepło się wyraża? A gdzie? Wśród znajomych? No to chyba zakochana.. Bo jak iwersze pisze...na NK o nim, to jednak niespełniona poetka niż zakochana w nim. Aktor też nie kocha tej z którą gra miłosc... Ja bym tego poważnie nie brała. Ponadto może z nim jest ale to mordęga nie związek? Więc bez obaw się z nią zapoznaj. Mają dzieci? Jak nie ma, to śmiało.

a jakie ci ona znaki daje? Bo tu masz odp.

skoro jest w długim związku a gość nie żeni się - to masz szansę. Bądź BARDZO miły - ale bez natręctwa. Miłe żarty - pomoc = np. coś podać, skserować, gdy wychodzisz - pytanie - " może coś ci kupić bo wychodzę" - szybko przyniesie efekty. Powodzenia.\ Kolega "podchodzący" moją koleżankę na Walentynki podłożył jej czekoladowe serduszko złamane na pół..... Pomogło.

i też nie wiem ile w tych jej odpowiedziach na moje zainteresowanie jest zwykłego kobiecego flirciarstwa a ile może prawdziwego zainteresowania...Trzeba sie przy Was tyle wygimnastykowac kobity ;)

zakładasz że każda flirtuje? To zle. Kobieta raczej myśli poważnie. jak daje znaki to bierz je poważnie. Lupe dobrze mówi.też znam to z życia i raz tak miałam na praktykach na IV roku. Facet był zaręczony ale od dnia bardzoo pomocny... Podał mi katalog i mówi jak skończysz zawołaj mnie to razem go odłożymy na miejsce, myslałam, ze padnę...Jakbym miała IQ 10 i nie wiedziała skąd wział katalog z jakiego pokoju i półki;)

Gość do odwaznych swiat nalezy chlo
Probuj...moge Ci powiedziec,ze karciarka ma racje.Sama bylam w takim zwiazku,posypalo sie i pozniej znalazlam kogos innego.To bedzie dobra proba dla ich zwiazku,a tym samym szansa dla Ciebie jak i dla niej na prawdziwe szczescie.Moj obecny maz wyrwal mnie z takiego wiecznego narzeczenstwa i teraz naprawde jestem szczesliwa,potoczylo sie u nas tak szybko i wcale nie zaluje! do dziela!!!

Gość karciarka 1000
ale co mówi lub jak się zachowuje, czy dotyka cie, łapiesz ją na ukradkowych spojrzeniach gdy nagle odwraca wzrok lub coś podobnego?:)

Jakie znaki? Oj sami wiecie jak to jest w pracy...zaczepki itd. widać jej zainteresowanie jakby mocniej a później zlewka. Tak jak mówię, nie wiem ile jest w tym zwykłego flirciarstwa a ile może czegoś wiekszego? Jak to z wami jest?:)

gdzieś tam szukamy się nawzajem na piętrze zawsze, coś tam powie, zaczepi mnie zawsze. Tyle ze nie pozwala się dotykać, ucieka wtedy jak probuje :P

Gość What Happens Now
mądrych kobiet prawie nie ma więc pytaj lepiej o głupie

Gość karciarka 1000
porządna dziewczyna to nie pozwala się dotykać choć pewnie by chciała:P Widocznie musisz ją częściej szukać albo nie wiem gdzieś razem na ksero musicie pójść albo do archiwum albo jeśli to możliwe postarać się o pracę nad wspolnym projektem, zadaniem...:) macie wspólnego szefa? bo może on wam pomoże i każe np. zostać po godzinach-oj by się działo;)

Szczerze nie spodziewałem się takich odpowiedzi, myslałem raczej że bedziecie odradzać mieszania komuś w związku...? Tak tylko mi smaka narobiłyście :P Tylko no właśnie jest jeszcze druga strona medalu, jak Ci zaczyna na kimś zależeć to dopiero jest mordęga, gdzieśta pewność siebie i cwaniactwo znikają :P

Gość warto się starać
jak się zakochałeś to zaczynaj od dotykania, ale po prostu słuchaj jej, pomagaj jej, bądź przy niej, jak będzie taka potrzeba

Gość warto się starać
to NIE zaczynaj*

dzięki dziewczyny za inny pkt widzenia. Jakby ktoś miał coś do dodania to chętnie poczytam, na razie znikam

Gość nie ma miłoś i
po co sie starać :P i tak wszystko sie kiedys rozpadnie ona zostawi tamtego a póxniej ciebie też zostawi dla innego

Gość było i minęło