Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmmmm

Praca w Wawie??????????

Polecane posty

Gość pytammmmmm

Jak jest z pracą w Wawie chodzi mi o to ile dostaje się na początek na rękę i czy jest ją ciężko dostać. Jestem młodą osobą nie mam dużego stażu pracy kilka miesięcy pracowałam jako kelnerka ale lokal został zamknięty. teraz jestem w kropce ponieważ w swojej miejscowości nie mogę znaleźć pracy a boję się że jak wyjadę to stracę np. na wynajem mieszkania a nie zarobie

Gość moze zostan galerianko
bo kelnerek to juz tu pelno

Życie w Warszawie jest bardzo drogie. Mieszkam w Poznaniu tu jest jeszcze droższe... naprawde jak jade nad morze to wszytsko wydaje mi sie tanie w porównaniu do Poznania a zwykle wszyscy mowia jak to drogo nad polsim morzem. Powiem Tobie tak mieszkałam w Warszawie dwa lata.. Fakt zarabiasz wiecej o te jakieś no nie wiem od 7 do 20% zależy tez gdzie.. ale zycie tam kosztuje.. Jeśli chcesz wynając całe mieskanie np. kawalerke to potzebujesz kolo 2 tys z rachunkami.. jesli ma to byc nie w centrum to nie wiem ile ale z 1500 z rachunkami napewno zastanwo sie czy zniesz kogos z kim mogła bys na poł wynając.. ale jak kawalerka to polecam osoby bardzoi zaufane bp pamietakj ze wtedcy nie zakmniesz sie przed druga osoba w drugim pokoju bo go nie ma :P