Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie bo juz mam dosc

IMPLAST BOLDER SD

Polecane posty

co myslicie o tym wozku? wart jest swojej "dobrej" opini i forsy? zastanawiam sie nad kupnem i sie waham czy kupic

Gość zona ...........
nie wiem, mam mure:)

Gość karola8
ja też mam ten wozek. Ogólnie jest fajny mamy go od ponad 3 miesięcy i sprawuje się dobrze. Jest ciężki to raz. Był już raz w naprawie bo przy pierwszym rozkladaniu wskoczyla blokada i przy okazji prosiłam o poprawienie materiału na gondoli. Bo był mocno pomarszczony poprawili ale nadal jest pofalowany. I ostatni feler nie jeździ prosto tylko zbacza z kursu. Nie mogę doczekać się wersji spacerówej bo wtedy wygląda prześlicznie. Ja ogólnie jestem zadowolona ale nie wiem czy bym kupiła go drugi raz.

czyli ogolnie jest troche ZA i troche PRZECIW:) ale to chyba jak w kazdym wozku zdarzaja sie wady:) Czy moze lepiej kupic x landera albo jakis inny model?

Ja bym się nie zdecydowała po raz drugi n a ten wózek. Również pękł mi stelaż i mam problemy z kołami - w serwisie mówili że często mają niestety na to reklamacje. A co do tego zbaczania wózka na bok - czy macie napompowane koła - bo u mnie zbacza jak mam flaka.

Wiec tak plus - w gondoli podnoszone oparcie jak dziecko juz jest ciekawe swiata a na spacerowke za wczesnie - duza gondola wygodna -latwo sie prowadzi nie czuc jego wego minus - cena - spacerowka ciezka itd itp przewiewy pod budka - zacinajacy sie hamulec - Rowniez pekl mi stelaz pomimo ze wozek byl malo uzywany gondola pare miesiecy a spacerowka tylko teraz jak duzo sniegu bylo bo male kola nie dawaly rady i lekkiej spacerowki, Drugi raz bym nie kupila bo nie jest wart swojej ceny pomimo zadowolenia z gondoli...spacerowka to dno placilam 2100 w 2009 roku za niego nigdy wiecej za taka cene raczej stelaz nie powinien pekac

Gość karola8
mi jeszcze nic nie pękło. Z tymi kołami to może i prawda. nam jezdzil krzywo wczoraj moj tata mi napompował koła bo już wentylki się pokrzywiły od braku powietrza w kołach. Mi ten wózek podoba sie i to bardzo. ładniejszego nie widziałam. Przed kupnem jeszcze bralam pod uwage Jedo w podobnej cenie ale wybralam boldera narazie nie załuje, moja córeczka uwielbia swoj wozeczek i spi jej sie w nim naprawde super. prowadzi sie wg mnie rewelacyjnie i zwraca uwage przechodniow w moim miescie nikt nie ma takiego wozka!!! a ja lubie byc oryginalna!

dzieki:) ale moze jeszcze ktos go ma?

Gość ada2212
my mamy ten wózek. z gondoli byłam bardzo zadowolona. spacerówka, porażka: buda nie dochodzi do oparcia, są przewiewy, budę jak się opuści na maxa to zaraz się składa, śruby w stelażu pękły nam już 4 razy, na szczęście synkowi się nic nie stało.koła przednie nie są stabilne, hamulec się zacina

Gość mali_1983
applepie: czy mogłabyś podać mi namiary do tego serwisu? bo firma jakby rozpłynęła się w powietrzu.... pozdrawiam

Gość Aga876
Witam. Czy ktoś ma może jakieś namiary gdzie można naprawić wózek BOLDER IMPLASTA. Nigdzie nie mogę znaleźć jakichkolwiek aktualnych telefonów.

Gość doszu
mam rowniez ten wozek...porazka stelaz do kitu peka a przeciez nie o to chodzi placac tyle pieniedzy