Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojrzalaniedojrzala

niedojrzałe do macierzyństwa - topik o nas i dla nas

Polecane posty

Hej! Zaparaszam tu wszystkie kobiety, które z różnorakich powodów nie są gotowe do macierzyństwa. Chciałabym wiedzieć jakie jest wasze podejście do macierzyństwa. Ja sama się już pogubiłam... Całe zycie powtarzałam, że chcę mieć dzieci. Uwielbiam maluchy, lubię z nimi przebywać, opiekować się nimi, dzieci są przy mnie spokojne i chyba mnie lubią... W wakacje dowiedziałam się, że jestem w ciązy. Usunęlam za pomoca tabletek w 5tc. Długoo dochodziłam do siebie... Od tamtego czasu stosuję tabletki antyk. Dziś dowiedzialam się, że antybiotyki które stosuję na zapalenie gardła uposledzają działanie hormonów....aż się rozbeczałam. Nie jestem gotowa na dziecko!...:(:(

podbijam

Gość jjjjjjjhhhhhhh
Nie uprawiaj seksu w takim razie. Do tego też nie dojrzałaś sądząc po twoim poście :O

możliwe. bardzo mozliwe. ale tak własciwie to mam 24 lata. a bez seksu ciezko zyc. i zabezpieczam sie!

Gość poscisz?
Wytnij sobie macice i po sprawie :)

Gość druga niedojrzałą
Ja też nie dojrzałam do macierzyństwa. Mam 32 lata. Jakkolwiek te komentarze "wytnij sobie macicę" wydają Wam się celne, to wcale takie nie są: w Polsce nie można "wyciąć sobie macicy" - a nawet po prostu wysterylizować się za pomocą klamer na jajowodach. Nie poddałam się nigdy aborcji, nie wiem czy zrobiłabym to, gdybym zaszła w ciążę - ale nie chcę stawać przed tym wyborem. Sterylizacja za granicą jest poza moimi możliwościami finansowymi (nawiasem mówiąc wychowanie dziecka też). Ile kosztuje nielegalna sterylizacja w Polsce? - nie mam pojęcia, nie udało mi się znaleźć nikogo, kto się tego podejmuje. Nie wiem komu i dlaczego zalezy na tym, żeby takie osoby jak ja nie mogły się wysterylizować. Przecież nikomu w ten sposób nie szkodzę.

Aha, usunęłaś, bo TY nie jesteś gotowa na dziecko? Moja teoria jest taka - jesteś gotowa się pierdolić, jesteś gotowa na dziecko.

Oblubienica wyrażaj się to piękna rzecz a ty upraszczasz to do pierdolenia... z mężem się pierdolisz? pierdolą to się cipki z gimnazjum w dyskoteca...

czy tak trudno zrozumieć ze najpierw chce miec wlasne mieszkanie chcoiaz na kredyt ( a w dzisiejszych czasach dostac kredyt to nie lada wyzwanie) plus umowe na stale? a co mam? mam gowniana umowe zlecenie, wynajmuje pokoj w mieszkaniu studenckim i lubie seks. ale nie wyobrazam sobie teraz miec dziecka!!!