Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaljsuekytidx

Czy to prawda z pieluchami Dada?

Polecane posty

Gość kaljsuekytidx

Czy to prawda że pieluch Dada ma już nie byc w Biedronce? Zawsze kupowałam mojemu dziecku i nie było żadnych problemów z pupą itp. To w takim razie jakie polecacie, oprócz Pampersów bo u nas niestety lipa.

Gość izia87
jak to własnie zaczełam je używać sa swietne,ale napewno maja likwidowac?

Gość póki co cały czas są
jeszcze w biedronce - więc może zróbcie zapas na dłuższy czas a dopiero potem się zamartwiajcie ;)

Jeszcze sa pampersy GAGA w TESCO za 27 zl i tez nie odparzaja :) nie ma z nimi problemow jakosciowo takie same jak DADA

Gość kaljsuekytidx
nie, no może głupie pytanie ale ostatnio mój mąż robił zakupy w Biedronce i pieluch nie było. zapytał jakąś panią (pewnie pracownicę) czy będą te pieluchy. pani mu powiedziała że nie ma i nie będzie. więc może chodziło o chwilowy brak:) ach ci faceci..... ale dzięki dziewczyny o podpowiedzi co do innych marek:)

Gość fcdews
najlepsze pieluchy są w Lidlu, przereklamowane pampersy się chowają.

A ja sie z tym nie zgodze. Wiele mam pisze ze pieluchy gaga sa bardzo dobre. Ja w sumie uzywalam je tylko do 4 miesiaca. Ale moje dziecko nie smierdzialo ;p Jezelikapiesz je codziennie i przebierasz co 2 h wycierasz chusteczkami n awilzajacymi to nie bezie smierdziało :)

Kąpie moje dziecko i myje pupkę przy prawie każdej zmianie pieluszki . Te pampersy same w sobie śmierdzą . Może Ty nie myjesz dziecka i się przyzwyczaiłaś do tego zapachu ?

Gość ah te baby ...
Ja tez kiedys kupilam paczke tych gaga cos okropnego smierdza okropnie pozatym one sa jakies takie dziwne wielkie.. Dla lezacego dziecka ok ale dla chodzacego cos okropnego ... nie polecam tych gaga 100 razy lepsze Dady

Kapie codziennie i nie chcialam Cie obrazic. Jezeli Cie to urazilo to przepraszam :) Chodzilo mi o to ze jak dla mnie sa okej tzn jak dzieco jest male bo potem juz mi ni e pasowaly