Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Airika.

Kiedy obudzila sie w was seksualnosc?

Polecane posty

Gość Airika.

Ile mialyscie lat kiedy zaczelyscie byc swiadome swojej seksualnosci, myslec o tym, itp? No, rozumiecie o co mi chodzi. Nie pytam o wiek pierwszego stosunku tylko o to przebudzenie seksualnosci.

Gość posmutniała__
14 lat

Gość oparova
u mnie późno , coś jak skończyłam 16, raczej 17 lat ogólnie byłam dzieckiem , w wieku 17 lat bawiłam sie na placu zabaw z koleżankami, huśtawki, karuzela , bardziej sie obudziła jak miałam 18 , faceta chciałam jak miałam 20 więc późno dziewictwo straciłam jak miałam 20,5

Gość oparova
a teraz mam 25 lat i ok. tysiaca partnerow seksualnych , dwie rzerzaczki , kila i trzy skrobanki

Gość poscisz?
jakos 15-16 lat..

Gość Airika.
wow, pozno. u mnie to yblo jakies 11-12 lat.

Gość kdkdkdkd30
no i?

Gość Airika.
tak tylko ciekawa jestem.

Gość pata taj
9-10 lat, w tym wieku masturbowalam sie (strumieniem wody) i mialam kontakty seksualne z moja przyjaciolka :D

Gość Airika.
no i cóż, mój brat mnie namówił, że włoży mi paluszki do dziurki i to będzie bardzo fajne i miłe, od tego się zaczęło, tak mi się spodobało, że potem sama to robiłam na przerwach w szkole bo miałam jeden pokój z bratem w domu

Gość W eronika
u mnie tez okolo 12 roku zycia :)

Gość Koleżanka z sąsiedztwa:-)
witam prowadzę badania na temat seksualności osób z niepełnosprawnością intelektualną. Chciałabym zachęcić Państwa do wzięcia udziału w Ankiecie. Pozdrawiam http://moje-ankiety.pl/respond-22725.html

Gość 3 pytania
Koleżanka z sąsiedztwa:-)- wlasnie od 2 dni poruszam temat seksualności osob z u.u. Ale przyznam, ze ankieta niezla, aczkolwiek brak w niej sprecyzowania pytan, bo upośledzenie może być w st. glebokim- znacznym- umiarkowanym- lekkim i te 4 stopnie znacznie roznia sie od siebie, rowniez pod katem seksualności i potrzeb seksualnych, a Ty wrzucilas to do jednego wora. Ale fajnie,ze poruszylas ten problem. Pozdrawiam.