Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1110

Mój mąż smsuje z innymi kobietami nie wiem co robić pomóżcie

Polecane posty

Gość załamana1110

Cześć jesteśmy już 2 lata małżeństwem a razem jesteśmy od 7 lat. gdy mój mąz miesiąc po ślubie dostał bardzo wysoki rachunek za telefon tłumaczył mi że to pomyłka chciałam to wyjaśnić okazało się że pisał z innymi kobietami i to nawet w dzień naszego ślubu i w trakcie podróży poślubnej!!!!! Rozmawiałam z nim mówiłam że to mi się nie podoba itd ale obiecywał że nie będzie a ja co jakieś 2 miesiące znowu znajdowałam u niego przypadkowo takie smsy. Ostatnim razem zagroziłam że już psychicznie nie wytrzymuje i że ma się wyprowadzić płakał i obiecywał że już nie będzie. Zawarliśmy umowę że jeżeli będzie dostawał smsy od jakiś nieznajomych kobiet to mi o tym powie i nie będzie im odpisywał (nie wiem jakim cudem piszą do niego pierwsze jakieś kobiety z całej Polski i proponują np sex, spotkanie on się z nimi nie spotyka wiem bo razem pracujemy całe dnie).To było 3 miesiące temu a dziś znów to zrobił.......powiedział mi co ona mu napisała one on jej odpisywał!! ZNOWU!!! Jestem wykończona psychicznie kocham go i nie wiem co mam zrobić jak do niego dotrzeć błagam pomóżcie mi jakoś :(

Gość cent|_|rion
ma ukryte konto na jakimś portalu majtkowym i tam podaje telefon :P

Gość ghjghjghjghj
musis utrzymywac na boku te swoje kochanki przeciez wiec i koszta sa

Gość załamana1110
on się wypiera że nigdzie swojego numeru nie podawał a ja w to nie wierzę ale nie wiem jak to sprawdzić :(

Gość szczera jędza1
Wpisz jego numer w google. W różnych formach - jako ciągłość, z przerwami, z myślnikami...

Gość załamana1110
Znalazłam opis z czerwca 2010 pod zdjęciem jakiejś nagiej kobiety VIOLU KOCHAM CIĘ! mój tel.(telefon męża) , moje gg ....... ODEZWIJ SIĘ ! KOCHAM CIĘ ludzie co ja mam robić?????

Gość _Mała_
Twój mąż to podrywacz...współczuję

Gość załamana1110
on twierdzi że to stara sprawa że już tak nie jest nowszych żadnych opisów też nie znalazłam nie wiem co robić :(

Gość obawiam się
że masz przerąbane

JESLI NIE MACIE DZIECI TO DAJ SOBIE SPOKÓJ Z NIM...PRZERABIAŁAM TO I 6 LAT MAŁZEŃSTWA POSZŁO SIE BUJAC..TO JEST TYP FACETA KTÓRY ZROBI WSZYSTKO BY PODNIEŚĆ SWOJĄ WARTOŚĆ..KRĘCI Z LASKAMI KTÓRE MOGĄ GO NIE ZNAĆ,NIE WIDZIEĆ..A ON PO PARU MILUTKICH SMS-ACH CZUJE SIE JAK POSEJDON..NIE DYSKUTOWAŁABYM Z NIM JUŻ,BOWIEM ON SAM DAŁ CI ODPOWIEDZ KIM DLA NIEGO TAK NAPRAWDĘ JESTES...