Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariuszz___31

W jaki sposób facet może uwodzić kobietę?

Polecane posty

Gość mariuszz___31

Chodzi mi o to - jak może u niej "wytworzyć" pożądanie, gdy są w związku? Kobieta wiadomo - wystarczy że założy pończochy, szpilki, wystarczy że da mu pokaz z wibratorem, nie założy majtek pod sukienkę, zrobi striptiz, no pomysłów jest dużo. Ale jak facet ma podrajcować kobietę? Przecież nie założy sexy bielizny, męski striptiz jest śmieszny, a jeśli ona przyłapie go jak wali sobie konia to bardziej będzie zła niż podniecona, więc jak? Tylko nie piszcie że ma jej mówić komplementy, być czuły i romantyczny - bo to z seksem nie ma nic wspólnego, tylkoz miłością. Jak facet ma PODNIECIĆ kobietę z którą jest w związku, TAK ŻEBY MIAŁA OCHOTĘ NA SEKS TAKĄ SAMĄ JAK NA POCZĄTKU?

Gość zostac murzynem.....
nic tak nie kreci polek jak czarna PYTA

Gość s3rwewe
Może inaczej się ubrać (np. jeśli ubiera się na sportowo, to założyć garnitur) i zaprosić ją na kolację, podczas której właśnie nie będzie jej uwodził a raczej olewał, będzie cyniczny, złosliwy, zmieni na chwilę swój charakter, tak jakby był obcym facetem. Albo.. Weźmie ją siłą.

Gość 3423423
Kobietę podniecają osiągnięcia faceta. Podnieci się i będzie miała ochotę na seks, jeśli np. uda Ci się zrobić coś tak, że będzie Cię podziwiać.

Gość musisz zdobyc jakos
duzooooooo kasy mi to imponuje:)

Gość pożądam go
mnie facet podoba się i pożądam go bez zbędnych zabiegów:) wystarczy, że szepnie mi coś na ucho i już mięknę;) delikatne muśnięcie szyi, nadgarstka, namiętny pocałunek w szyję albo co uważam za bardzo erotyczne doznanie to gdy on stanie za mną tak blisko, że czuję jego oddech na mych plecach i gdy się jeszcze bardziej zbiży i poczuję że dotyka mnie rozporkiem a raczej tym co ma pod spodniami:P:classic_cool:

Gość mariuszz___31
pożądam go > rozumiem, że jesteście w dłuższym związku, minimum 2-letnim?

Gość pożądam go
nie, jesteśmy na początku związku moze dlatego on tak bardzo na mnie działa:) od początku tak było, nawet jak tylko na niego spojrzałam miałam na niego ochotę;) poszliśmy do łóżka po kilku randkach taka była między nami temperatura,wręcz pożar :D

Gość mariuszz___31
W takim razie dlaczego odpowiadasz na moje pytanie "Jak facet ma PODNIECIĆ kobietę z którą jest w związku, TAK ŻEBY MIAŁA OCHOTĘ NA SEKS TAKĄ SAMĄ JAK NA POCZĄTKU?", skoro Ty JESTEŚ W POCZĄTKU ZWIĄZKU?

Gość kasiiiaaa_28
pożądam go --- pffff.... każda para na początku ma zajebisty seks i ciągle ochotę na siebie, autor pyta jak to wywołać po wielu latach, a ty bzdury jakieś piszesz

Gość mariuszz___31
najchętniej przywaliłbym swojej , bo podobno WY KOBIETY UWIELBIACIE LEKKĄ PRZEMOC , ale się zastanawiam

Mężczyzna powinien być szarmancki, elegancki, pewny siebie z poczuciem humoru:) Zaimponuje kobiecie swoimi zainteresowaniami, kiedy zrobi jej niespodziankę w postaci zabrania jej w jakieś niezwykłe miejsce...nie musi to być najdroższa restauracja, ale np. miejsce za miastem z którego jest ładny widok...kiedy do tego weźmie 2 kieliszki i butelkę wina, a także jakiś prezent ( kobiety uwielbiają dostawać od swoich mężczyzn bieliznę!!!!!) kobieta poczuje się jak w niebie...

Gość mariuszz___31
caryca > poczuje się jak w niebie, ale pod względem miłosnym. A co zrobić, żeby kobietę aż swędziała łechtaczka, żeby miała mokro, żeby chciała seksu tu i teraz?

Może zainwestuj w jakąś erotyczną bieliznę. Kiedy kobieta ją założy na pewno sama poczuje się bardziej uwodzicielsko i seksownie. Oczywiście nie kupuj jej " majtek z dziurką", ale coś bardziej wyrafinowanego, np. seksowną koronkową halkę http://www.krisline.com/product,products,149.html Postaraj się również jej czymś zaimponować, np. swoimi zainteresowaniami, albo np. pokaż jej , że zacząłeś uprawiać jakiś sport, czy coś Cię bardzo zafascynowało ( np. fotografia) Kobiety uwielbiają kiedy facet ma jakieś ciekawe pasje. Do tego zainwestuj w zapach ( oczywiście pamiętaj , żeby nie wylewać na siebie całych perfum). Ładny zapach to już pół drogi do sukcesu, drugie pół opisałam teraz oraz w poście wcześniej. Wypróbuj i zdaj relacje. Powodzenia:)!

Gość dsfsfsdfgdgdg
to nie wiesz wypychasz portfel i pojezdzasz fura i 95 % lasek twoje

A zresztą jeżeli Cię kocha to i powinna pożądać ...to trzeba czuć i już

Gość bdfbf
mariuszz___31 - stracila ochote na sex = stracila zainteresowanie toba - co powinienes zrobic? wymienic partnerke kobieta bedac zainteresowana bedzie miala ochote na sex ze wzgledu na to jaki jestes a wiec zaczniesz ja dotykac calowac piescic i ona zacznie sie robic podniecona - jesli to nie dziala to juz sie oddalacie - czas szukac dalej na kobiete dzialasz ty jaki jestes i albo twoje zachowanie ja pociaga i wszystko ok albo nie i czas na zmiany na facetow dziala uroda albo pociaga cie albo nie albo mozesz tez pomyslec: co sie w tobie zmienilo ze tak sie stalo? przemysl czy zachowujesz sie jak na poczatku czy jestes przy niej taki jak wtedy kiedy miala ochote?

Gość Karo_line
@CarycaZofia dobrze mówisz :) perfumy to podstawa :) choćby nie wiem jak piękny był facet, a będzie źle pachniał to i tak żadna kobieta się za nim nie obejrzy. A haleczka piękna :) z tego co przejrzałam tą stronę Krisline to widzę, że mają też sporo "niegrzecznych" opcji :) lubię to!!! ;)