Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdwrs

Prosze o taka pomoc..

Polecane posty

Gość zdwrs

Przyjmijcie mnie do znajomych.. Najlepiej z Warszawy, ale nie tylko... Nie, nie mam 30 lat, zalozylam ten prfil w pewnym celu..i podejrzane byloby gdybym nie miala znajomych. Proszę. http://nk.pl/profile/38271194

Gość blakeeeeeeeeeeeee
A w jakim celu założyłaś te konto??

Gość zdwrs
plis:O

Gość zdwrs
Wybacz, ale naprawde, naprawde..nie moge powiedziec.:( Przyjmiesz mnie?:(

Gość WTF>..
hahahaha pewnie zbera znajomych żeby poszpanić,ze niby kogos zna hhahaa :D:D to Ci zaraz ktos narobi siary zamiast znajomych i tyle bedziesz miala.

Gość blakeeeeeeeeeeeee
Jak tak to nie :p

Gość sołsad!
ta,taa ile wyrabiasz dziennie?5... w porywach 10? Spieprzaj babo!!!! Ciekawe po co Ci znajomiii..zeby chwalic chooj!!!!!! jestes żałosna !

Gość zdwrs
nie..Sama jestem temu przeciwna.. Zeby miec kilkaset znajomych..\Same beby takie mnie wkurzaja.. Nie mam tez 'naście' lat. Wystarczy mi z 30.:)

Gość zdwrs
30, te okolice, prosze.. Jak bedzie po wszystkim, usuwam te konto. Nie bedziecie mnie juz widziec. Ale na teraz jest mi to po prostu potrzebne. Tylko tyle.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
załóż se parę maili i fikcyjnych kont i po sprawie

Gość sołsad!
no własnie , a nie wciągaj w to ludzii nikt na czarno Ci w takie cos nie pójdzie :P

Gość zdwrs
napewno maice takich znajomych na swoim koncie, z ktorymi nie gadacie.. Nie chce was wykorzystac w zaden sposob, bo jak? nie znam sie na tym.. Nie jestem jakims informatykiem czy cos z tego. Potrzebuje przynajmniej kilkunastu ludzi, To wszystko...:)

Gość zdwrs
po za tym, jakie 'w czarno' ? Tak trudno te pare dni czy ileś tam..pobyc tym 'moim znajomym' ?:(

Gość zdwrs
wszyscy w rodzinie myślą, że mieszkam w w-wie i pracuję w sklepie a jestem w berlinie w domu publicznym i musz ę udowodnić, że mam znajomych z w-wy, błagam!!!

Gość zdwrs
ten wyzej, to podszyw:D

Gość zdwrs
nie chodzi tu o miejscowosc, ale jak widze ze ktos np nie ma wpisanej miejscowosci, to patrze na jego znajomych skad są.. i widze. Jejku, niektorzy z was pewnie olewaja, pewnie wiekszosc, wiec jak spoleczenstwo takie jest.. Ok, nie musi byc Warszawa..

Gość zdwrs
ten wyżej to podszyw, przestańcie, pomóżcie!!!

Gość asdfgjmgtfdsfgj
mam program do wysylania zaproszen na nk. podaj maila-odezwe sie. wtedy dasz login i haslo i w godzine ci kilkudziesieciu znajomych zalatwie.

a jaki to program, co? zreszta..cos mi sie wierzyc nie chce.. Bajzlu mi narobisz. a nie moge tego nazwiska zmarnowac..Przykro mi, ale w;asnie przez takich ludzi jak Wy, widze ze Polska to WSPANIALY kraj, gdzoie kazdy kazdemu chce do dupy narobic.

Gość asdfgjmgtfdsfgj
nie to nie. Chcialam pomoc. radz sobie sama

Za nic nie chcecie sie poswiecic, bo jestescie tak cholernie ciekawi 'po co ona to robi, pewnie dla chlopaka, i na dodatek ma 15 lat...' :O

Gość blakeeeeeeeeeeeee
Powiedz co chcesz zrobić to może się jakiś znajomy znajdzie,a tak to Ty coś kręcisz :P

z checia bym Ci go wyslala, ale sie boje, zrozum:( To nie byly jakie nazwisko, nie moge go 'przepuścic; :(:(

powiedzialam, ze nie kręcę.. Muszę z kims nawiazac kontakt, z kims bliskim, sprzed kilkunastu lat. wiecej wam powiedziec naprawde nie moge.

Gość blakeeeeeeeeeeeee
To ja nie wiem o co chodzi to nie dodam Cię do znajomych-proste!!!!! I nie narzekaj tutaj na ludzi bo niby czemu ma ktoś Cie zaraz przyjąć do znajomych bo Ty tego chcesz to tak ma być??:P

nie, nie jestem egoistka, ale co by to zmienilo gdybys wiedziala? I tak 'cos' juz wiesz, a sprawy i tak nie zrozumiesz..

Gość blakeeeeeeeeeeeee
No to dopóki sprawy nie zrozumiem to Cie nie przyjmę do znajomych :P I nie chcesz to nie mów,ale nie licz na mnie.

Gość asdfgjmgtfdsfgj
pewnie chodzi o byla dziewczyne meza/partnera. albo chce sie podszyc pod laske i poflirtowac z facetem zeby sprawdzic czy ulegnie

ok..nie to nie. Ciekawe co Ty bys na moim miejscu zrobil/ła.. Gdybys naprawde powiedziec nie mogla 'wszystkiego', a co nieco juz wiecie. ..

Predzej to pierwsze..:) POd nikogo sie nie podszywam, to prawdziwe nazwisko..Tylko tyle, ale imie juz nie :P