Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdwrs

Prosze o taka pomoc..

Polecane posty

Bo..jakby powiedziec, zmienilam niedawno, ze wzgledu na pewną 'firmę' .. musialam.

Gość blakeeeeeeeeeeeee
Takie co nieco to sobie możesz mówić :P Nie wiem czego nie możesz powiedzieć to nie wiem jak ja bym zrobił w twojej sytuacji.A skoro nie możesz tu na anonimowy forum wyjaśnić to pewnie jest to coś głupiego więc nie będę Ci w tym pomagał.

ok, probowalam. Jak dochodzi co do czego.. smiejecie sie, sprawdzacie..Dobranoc :O:(

Gość asdfgjmgtfdsfgj
czyżbyś miała na imię magda ? Włączyłam program i zbieram znajomych na alicja sokołów :D uzbieram sobie a co tam :D

Gość asdfgjmgtfdsfgj
bo o nazw sokołów jest tylko 1 dziewczyna z wawy

Wszystkim ktorzy mnie podgladali, a niewiele ich bylo - wyslalam zaproszenie, ale nikt mi nie odpowiada.. Szczerze - nie dziwie im sie, pewnie dlatego bo poczytali te 'naskoki' od was na mnie, t odlatego.. Gdyby ktores z was bylo w potrzebie, pewnie by mu pomogla. Bo jeszcze raz - ' CO BY MI SZKODZILO?! ' :(:o:o NIC..

No wiem, ale czemu akuurat 'Magda'? Nie, to nie moje prawdziwe imie.. ani Alicja, ani Magda.:)

Gość asdfgjmgtfdsfgj
nikogo innego o tym nazw z wawy nie ma. podaj maila wysle ci login i haslo do konta. bedzie tam wyslanych ok 500 zaproszen -nie wiem kiedy i i ile bedzie zaakcept ale z 50 do jutra na pewno

Gość asdfgjmgtfdsfgj
napisalam maila na razie hasla nie zmieniaj na nk bo bez tego nie mam jak zaproszenia wysylac jeszcze z pol godz powysylam bo pozniej musze na moje konto znajomych zapraszac

Gość asdfgjmgtfdsfgj
ja wysylam zaproszenia. juz nie ode mnie zalezy kto je przyjmie a kto nie :) jeszcze wysle 160 i koniec :)

Gość nunino
nie mam konta ,gdybym miala pomoglabym Ci

Gość asdfgjmgtfdsfgj
wyslalam 300 zaproszen. na razie 1 zaakceptowane :D zmien maila i haslo jak chcesz. i powodzenia :)

no wlasnie..Nic sie nie zmienilo..:( Mam tylko 2 znajomych, do ktorych sama wyslalalam.. Na ktore konto to wyslalas? Na moje(to z dyzych liter), czy na to Twoje(z malych) ?? Bo troche to komlikowane. Narazie nie bede hasla zmieniac, bo narazie nie jest mi potrzebne.:)