Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaretka24

OCEŃCIE SAME

Polecane posty

Witam ;) Dziewczyny mam do Was pytanie, nie wiem co sie dzieje i czy mam sie martwić. Kilka dni temu po stosunku z moim chłopakiem myśleliśmy ze lekko krwawię bo pojawiła sie wydzielina jakby krew z moim śluzem, pomyśleliśmy ze pewnie to jakieś otarcie bo sytuacja zdarzyła się po raz pierwszy. Niestety sytuacja się powtórzyła ( po jakiś 2 dniach) przyjrzałam się tej wydzielinie była jakby lekko brązowa coś jakby z krwią nie jestem pewna ( bo nie kazdego miesiąca tak mam- ale pojawia mi sie cos podobnego przed samym okresem) nie wiem co to moze oznaczać. Czytałam na forum ze może nadżerka ale raczej to nie mozliwe bo w sierpniu miałam ja leczona metoda zamrazania. Tabletki anty biore ale juz z 5 lat i ostatnio zmienialam je ponad pół roku temu. Partner tez sie nie zmienił. Pomóżcie dziewczyny, bo nie wiem ja coś tu o ciązy myśle.

Moim zdaniem to zle dobrane tabsy moga powodowac te plamienia . Najlepiej jak pojdzies do gina bo tutaj mozemy tylko gdybac a lekarz Cie zbada i bedzie wiadomo co i jak.

wiem, ze zawsze najlepiej jest pójść do lekarza- ale ja sie do niego wybiore dopiero za kilka dni ;( (jak już)