Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutrosiezabije

rozpaczliwie błagam wszystkich o pomoc!!!!!! :(((

Polecane posty

Gość jutrosiezabije

dziekuje ci z gory ze to czytasz mam ogromny problem ktory mnie bardzo doluje i jest związany z moim brzuchem. Mam duży brzuch i nie wiem jak sie go pozbyc. zaczne od tego ze probowałam wiele cwiczen i zadne nie dały efektu zaczynajac od a6w ktorej nie dam rady robic. podchodziłam do niej 4 razy i zawsze konczyło sie tak samo (najdłużej do 19 dnia) cwiczyłam jeszcze lzejsze cwiczenia trwajace godzine ale to było w wakacje- teraz mam duuzo nauki wiec cwiczenia te kreciałam też hula 1h dziennie i w smie teraz tez krece ale to niewiele daje. Dodam jeszcze ze 3 razy w tygodniu chodze na basen 4x mam w szkole wf i nie opycham sie chipsami i słodyczami. Bardzo mi to przyszkadza i doluje bo mam trudnosci z kupowaniem dla sieie ubrań. Kiedy widze siebie w lustrze w przymierzalni łzy stają mi w oczach. trace wszelkie checi do zycia.. błagam jesli ktos ma jaki kolwiek pomysł niech mi pomoże!!! :(((

Gość jutrosiezabije
*teraz mam duuzo nauki wiec cwiczenia te przerwałam

Gość jutrosiezabije
* teraz mam duuzo nauki wiec cwiczenia te przerwałam

Gość idz do lekarza jesli
rzeczywiscie brzuch jest duzy to moze jakas choroba? zrób sobie badania, moja mama miała duzy brzuch i okazało sie ze ma jakas torbiel

po pierwsze: napisz nam co dzisiaj zjadłaś, nie pomiń niczego po drugie: czy moglabys umiescic tutaj swoje zdjecie? Bez twarzy oczywiscie. w bieliznie- z profilu i z przodu. Może Twój brzuch wcale nei jest taki duzy i nie patrzysz na niego obiektywnie?

Gość zrób badania
duży brzuch może świadczyć o problemach hormonalnych, zatrzymywaniu wody w organizmie. Ja bym spróbowała usunąć wodę z organizmu (kup czerwoną herbatę, może jakiś preparat typu aquafemin czy jakoś tak i zobacz, czy jest różnica) oraz zrobiła badania hormonów płciowych.

a jesli nie chcesz tu podac masy ciala i wzrostu co to w sumie anonimowe jest bo kto cie pozna........?! ale jesli nie chcesz to poszukaj w necie jaki by sposob na ciebie zadzialal :)moze inna dieta? moze wogole inna dieta? moze tryb typu -ruch- _______________

Gość dtfyguhklhuyfguhkljk
tzn ze masz tam zebrane toxyny musisz bardzo zmienic sposob odzywiania tu nie chodzi o ruch warzywa owoce chyde mieso bez mleka i ciastek i cukru i powinno sie polepszyc-tu chodzi o diete nie wiem co ty jesz ale cos tam sie zle uklada-napraw to http://www.youtube.com/watch?v=RtnFwgFOoo8

Gość basen basen
i jeszcz raz basen

Gość do Nastka 7777
rany....! Ja również gratuluję wyników! Zaczynałam z identyczną wagą, co Ty, teraz jest 91,5kg, ale nie idzie mi tak szybko jak Tobie, miałam już dwie przerwy, w których trochę nadrobiłam :O (święta i te sprawy) Proszę napisz co jadłaś i czy ćwiczyłaś!

Gość jutrosiezabije
dziekuje bardzo dziekuje z całego serca za wszystkie odpowiedzi :** mam 175 cm wzrostu dzis sie wazyłam i wyszło 64 kg. jescze z jakis miesiac temu bylo 62. nie mam pojecia co sie dzieje co jadam? sniadanie: 2-4 kanapki z ciemnym pieczywem serkiem wiejskim i pomidorem potem ok 12 jem kanapke czarne pieczywo sałata szyna potem jabłko (ok 14) czasami jednak o nim zapominam przed 16 jakis jogurt albo banan albo jeszcze jabko po 18 zupka potem czasami jakis serek albo jabłko albo kanapka albo nic jakies 2 tyg temu kupiłam sobie l karnityne ale nie wiem czy to dobre wyjscie... jesli macie jakies uwagi albo propozycje posłucham chetnie

Gość jutrosiezabije
dziekuje bardzo dziekuje z całego serca za wszystkie odpowiedzi :** mam 175 cm wzrostu dzis sie wazyłam i wyszło 64 kg. jescze z jakis miesiac temu bylo 62. nie mam pojecia co sie dzieje co jadam? sniadanie: 2-4 kanapki z ciemnym pieczywem serkiem wiejskim i pomidorem potem ok 12 jem kanapke czarne pieczywo sałata szyna potem jabłko (ok 14) czasami jednak o nim zapominam przed 16 jakis jogurt albo banan albo jeszcze jabko po 18 zupka potem czasami jakis serek albo jabłko albo kanapka albo nic jakies 2 tyg temu kupiłam sobie l karnityne ale nie wiem czy to dobre wyjscie... jesli macie jakies uwagi albo propozycje posłucham chetnie