Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaaaaa211111111111111lll

jak wybrnąć z tej patologicznej sytuacji??

Polecane posty

mieszkam z koleżanką na studiach razem z 3 innymi . jeszcze niedawno się przyjaźniłyśmy... niestety tak wyszlo ,że przez jakiś czas pisałam ,a potem przespalam się z jej chłopakiem. wiem ,ze to bylo bardzo nie fair no ,ale stało się spędzilam z nim weekend. on nie pilnował niestety zbytnio swojego tel i ona przeczytala smsy w których pisaliśmy o seksie. już podejrzewa ,a nawet wie ,że sie spotkaliśmy.. On jej wmawia ,że to nie tak itd ,ale on nie uwierzyła bo je w koncu widziała. Ja też mu obiecalam ,że do nieczego się jej nie przyznam. teraz mijamy się na tym mieszkaniu mówimy sobie tylko ,,cześć" ona patrzy na mnie jakby mnie chciala zabić ,albo z takim żalem w oczach.. wczesniej się odwiedzalyśmy w pokoju , rozmawialysmy.. a teraz nic.. Co mam zrobić? nie chce sie stąd wyprowadzać bo mi bardzo odp ten pokój.. jak mam się zachować.. dałam mu słowo ,ze nic nie powiem więc mam być jeszcze nie fair do niego? dla niej już i tak bylam , zreszta ona wszystko i tak wie.. doradźcie..

czy pozwolić żeby poprostu ta dziwna sytuacja trwała dalej? że się praktycznie nie odzywamy do siebie , zcasem mijamy się na korytarzu.. w sumie ona jest na stancji ze 2 dni w tyg tylko.. ale jednak nadal jest głupio

Gość wkurzona złotowłosa
Pierdalnij się w banię kurwiszonie.

Gość ars vivendi
skoro odpirerdoliłas taki numer to powinnas zniknac...wprawdzie to faktu nie zmieni, ale moze sumienie cie ruszy

Gość renka benka
to ta laska ..ma co niby z blyskiem w oczach sie z toba witac?..no rzeczywiscie nie fer w stosunku do niego, gdybys jej powiedziala, ze sie z nim rypalas!..rzeczywiscie!..szmata jestes i tyle w temacie...