Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja pytam wszystkich

Ile kupujecie wódki na wesele jednodniowe

Polecane posty

Gość to jaaaaaaaaaa
regres a ty milaes juz swoje wesele????? ja mam w lipcu na ok 170 osob

Gość sysunia 999
Regres, ale ja nie napisałam, że będą miała inna wódkę, tylko tak "gdybam", skoro już zacząłeś taki wątek słowo "inna" użyłam w kontekście innej niż ta, którą już mam (1l na osobę)...

Gość regres faktycznie
wracaj do roboty, patałachu!

słowo "inna" użyłam w kontekście innej niż ta, którą już mam (1l na osobę)... " ok rozumiem ;) Ja mam w czerwcu na 100 osób jednodniowe

Gość Paulina :)
My będziemy mieli wesele jednodniowe i kupujemy 0,5l na osobę- nie licząc czy to dziecko czy dorosły + z 30 butelek więcej, bo lepiej mieć w zapasie. Poza tym sporo pójdzie na koronę, zastawy, wykupne itp. Ale na sale bierzemy 0,5l na głowę

Gość to jaaaaaaaaaa
ja mam 2 dniowe bo udalo nam sie jeszcze zalatwic z wlasna kuczarka a nie od talerzyka

Gość telemelecośtam
1,5 litra na parę. Jeżeli zostanie, to nie zmarnuje się. Przecież potem, po weselu będą nas ciągle jacyś ciekawscy odwiedzać, to nie będziemy musieli kupować, bo będzie. Do pracy też trzeba będzie trochę weselnej wódki zanieść.

Gość gość
Nie jestem zwolennikiem liczenia w ten sposób. Moim zdaniem ważne, żeby był duży wybór alkoholi i żeby każdy miał możliwość napić się tego, co lubi. Skoro zapraszacie osoby, które znacie najlepiej powinniście wiedzieć co im odpowiada. Więcej o alkoholu na wesele na blogu: http://zrobswojslub.pl/kupujemy-alkohol-na-wesele/

Gość gośćAnnkaa
Trzeba podejść do tematu zdroworozsądkowo ile osób i założyć ile mniej więcej para wypije. I już.