Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo trzeba dawac kase

znaczenie imion-ile sie sprawdza?

Polecane posty

Gość gfnvfhnbg
Aneta - jest otwarta na świat i nowe wyzwania - nie ma takiego dużego członka, którego nie próbowałaby włożyć sobie do buzi. Uwielbia odbijać chłopaków koleżankom. szczera prawda!!! Julia - to romantyczna cipeczka. Czeka na swego Romeo, by w końcu w strachu przed staropanieństwem wyjść za Zdzicha-pijaka. to tez :O

Gość lilialli
Agnieszka - to cicha woda, udaje cnotkę, a jest nimfomanką. Katarzyna - lubi pozycję na jeźdźca, nie nosi stanika, chociaż ma duży biust. Krystyna - jest wesoła i rozrywkowa, faceci ja lubią Danuta - całe życie wszędzie szuka bolca, a na końcu zostaje starą panną. (choc oby z tą stara panną się jej nie spełniło ;)) Bartosz - pustak jakich mało, ale dupy na niego lecą, śmiertelnie boi się robactwa. Hubert - dużo gada, ale w gruncie rzeczy spoko kumpel, lubi polować. Krzysztof - równy chłop, żłopie piwsko hektolitrami i kradnie w delikatesach. Paweł - dobry kolega, dużo rucha a potem opowiada kumplom, trochę ciapa.

Gość lilialli
co do żanet... hmmm znam jedna i fakt drobna, ładna, ale cnotliwością i inteligencją to ona nie grzeszy niestety

Gość vbm
Hanna - jest słaba w łóżku i w kuchni, ale za to dobra, jeśli chodzi o wydawanie cudzej kasy. hehe zgadza się...no moze nie jestem słaba w łożku tylko mam male potrzeby :O

Gość vbm
ale co do Krzysztofa to nic sie nie zgadza....oprocz tego ze równy chłop