Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szfdvdfgbv

Kto dzis czuje sie samotny jak ja?..

Polecane posty

Gość szfdvdfgbv

Bardzo dlugo jestem z mezczyzna ,ktory jest dla mnie wszystkim, lecz czuje ,ze ten zwiazek dlugo juz nie wytrzyma. Mimo ,ze nie jestem sama ,to czuje sie samotna ..:( Ktos moze chce sie wyzalic ,ponazekac troche ? Chetnie poslucham zali innych ,ktorym tez nic nie wychodzi

dobrze wiem co czujesz i mysle, ze twoje przeczucia co do zwiazku sie sprawdza niestety, my kobiety czujemy takie rzeczy... jeszcze pol roku temu czulam sie tak jak ty... no coz teraz czuje sie podobie lecz juz z innym mezczyzną

Gość nfdkasndfkwa
Hej Kobitki. Ja mam doła - mam kogoś, kogo kocham, jednak ten ktoś traktuje mnie jakby mu nie zalezało.

Gość szfdvdfgbv
Czyli widze ,ze wszystkie podobne przejscia .. Niestety moj ukochany kiedys zachwowywal sie jakby dla mnie mogl zrobic wszystko i nagle czar prysl ...

Gość nfdkasndfkwa
kropeczka dupeczka widzę że kolejna mądrala z forum która chce sobie podnieść samoocenę, do tego prymityw oceniający ludzi po ortografii etc. Won

Gość nfdkasndfkwa
Tak już jest... podpisuję się pod tym co Wy piszecie - najpierw wszystko super, zależy mu, to widać, stara się, a teraz...