Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakłażan3241

głowa pijana,dupa(prawie)sprzedana

Polecane posty

Gość bakłażan3241

Hej.Na imprezie spotkałam chłopaka, który wcześniej bardzo mi sie podobał.Dałam się mu spić, potem przylizać, a na końcu prawie dupy bym mu dała.Ale naszczęscie się powstrzymałam.Mimo tego mam kaca moralnego.Na tej samej imprezie było wielu moich znajomych.Boje się,że ludzie bedą gadac o mnie , o moich pijackich wyczynach.A dziewczyna, która podobno uważa sie za moją najlepszą przyjaciółke ,olewa mnie.Napisałam do tego chłopaka wiadomość i wiem że ją przeczytał.Ale niestety nie odpisał.Obawiam się też że on może komus o tym zdarzeniu powiedzieć.w dodatku ten skurwiel non stop chodzi mi po głowie.Jak wyjśc do ludzi po czyms takim?' Jak sie bronić, co powiedziec ludziom po takim upokożeniu?Tak naprawde nie mam sie komu wyżalic, bo ludzie których uważałam za przyjaciół , wcale sie nie zachowuja jak przyjaciele. Poradzcie mi cos albo opiszcie swoje wspomnienia.Dzięki.

Gość Jak byś go przeleciała
to byś się mogła chwalić :P Ale prawie, to tak jak nic :D

Gość taka dziwna jakaś
wstyd,co z ciebie za wynalazek,21 wiek a ty przebierasz jak w ulingałkach -tymu dam temu nie ,wódki ci nastawiał a ty zimna ,to co ty uważasz że innych nie ma ,drugi raz zapomnij nie wleje ci kieliszka przed sexem.

Gość Tiaaa ......................
Na drugi raz na sępa się nie załapiesz.

Gość r o b
Ale wstyd przynosisz rodzinie taka stara i cnotiwa,chyba że masz 12 lat

Gość bakłażan3241
spoko szkoda tylko że nie oczekiwałam takich odpowiedzi to nie jest sprawa z której mozna sie nasnmiewac

Gość pretorianin
Tak , prostackie i glupawe odpowiedzi dostalas, a sprawa jest bardzo powazna I pewnie mialas kaca moralnego. Mam nadzieje , ze juz o tym zapomnialas.