Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab

czy wasz były chcial wrócic do was pomimo

Polecane posty

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab

ze zakonczYł znajomosc..bo np nie umiał sie zaangazowac w pełni albo nadal cos czuł do bylej....ale jednak po czasie załował rozstania z wami i chciał wrócic

Gość dziewczyna facetea..m...66...a
up

Gość tańczymy pogo
zamiast marzyć o tym, że do Ciebie wróci, weź się za siebie i spróbuj o nim zapomnieć. A żeby nie było że nie odpisuję na postawione pytanie: tak chciał wrócić, 2 razy dałam mu szanse ale on po prostu wiedział że ja zawsze dam mu szanse i to wykorzystywał. Teraz jak naprawde żałuje i naprawde mnie pokochał to już jest za póżno, bo od kilku lat jestem z kimś innym

ja tylko teortyzuje póki co wziełam sie za siebie i realizuje cele które sobie postanwiłam...ale nieukrywam troche tesknie a szansa ze wrócicmy do siebie jest nikła

Gość tańczymy pogo
No to skoro wiesz że jest nikła to nie teoretyzuj bo sama sobie stwarzasz niepotrzebną nadzieję. Urwij wszelkie kontakty, skasuj jego wszystkie numery. Będzie dobrze.

juz skasowałam dawno chcoiaz znam na pamiec kontaktu nie mamy zadnego wiec wiesz ...ogólnie nie rozmyslam o nim...ale teraz mam okres i zawsze w tych dniach zajebiste spadki nastroju