Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amoralna

dlaczego jeszc nie śpimy.. ;)

Polecane posty

Gość Amoralna

What the fuck is going on? Ludzie , dlaczego my nie śpimy. przecież to nienormalne ;d

Gość a ja Ci powiem, ze
bo my najwidoczniej nie jestesmy normalni.... ja mam inny cykl dobowy

Gość Amoralna
dokładnie, mamy teraz ferie... a jeszcze nie dawno święta były. pozdrowienia dla wszystkich , którzy przeszli na nocny tryb życia. ; ) A potem taki maksyyymalny zamuł w szkole..;|

Gość a ja Ci powiem, ze
kto ma ferie kurna?

Gość Amoralna
ja mam ferie :)

Gość orttofik
kant tańczysz w nocy??

Gość Amoralna
hahahhahah zgadzam się :D

Gość orttofik
a tak w ogóle to myślałem że dojrzałe z was kobiety a wy jeszcze chodzicie do szkoły

Gość Amoralna
oczywiście, ja jestem dojrzała,( psychicznie czuje się na 30 lat) I nie moja wina że zamknęli takie stare truchło w 18 nasto letniej dziewczynie ;P Nic na to nie poradzę.

Gość orttofik
inteligencję i rozum też masz 30 latki?

Gość a ja Ci powiem, ze
interesujaca teoria o sprzężeniu inteligencji z wiekiem, no wybitna wprost

Gość Amoralna . ta prawdziwa ;/
ot co. nie powiedziałm rozum, tylko psychika!

Gość orttofik
no przecież taka 30 latka może mieć już ukończone studia i staż pracy i jeszcze wiele więcej a ty nie bardzo właściwie mając 30 lat ma się już wszystko

Gość a ja Ci powiem, ze
nie ośmieszaj się twierdząc, ze inteligencja jest związana ze studiami czy pracą a co do tzw. "mądrości życiowej" nie każdy miał szczęście żyć w spokoju i bez problemów, niektórzy już w młodym wieku dźwigają bagaż którego nie mają trzydziestoparoletnie osoby ale przecież jako dojrzały facet powinieneś to wiedzieć...

kuźwa nie chodzi mi o świat materialny, tylko o świadomosć i psychike i nawet jakbym zmieniła nick i pisała posty w temacie : rozwódka 40 lat. cyz mam wrócić do męża? to byś kurna nigdy sie nie spostrzegł że mam lat 18. a wiem o żciu dużo , a jedynie racje masz w tym że nie mam studiów, kursów,własnego mieszkania, samochodu, dzieci itd. Ale przecież! na kafeterii nikt nie będzie rozliczał mnie z mojej wiedzy, której rzekomo miałabym ise nauczyć na studiach, tak więc czołem ,ale ja tu spokojnie mogę robić za każdą grupę wiekową. To kwetia dojrzałości w pewnych tematach.:|

Gość dojrzałość wynika z
doświadczenia ( chociaż u niektórych nawet wiek dojrzały nie oznacza dorosłości( a te doświadczenia zdobywa się w konfrontacji z dorosłymi problemami.Kojarzy mi się to z postami typu mam 15 lat jestem dorosła kobietą ,uprawiam seks xd.Chyba że miałaś bardzo traumatyczne dzieciństwo ,no to ewentualnie zgodzę się z tym ,że masz psyche 30

Gość o eshuuuuuuuuu
czesc. mam prawie 22 lata i nasrane we łbie :(

Gość a ja Ci powiem, ze
ojej, wzruszyłam się, że ewentualnie się zgodzisz na czyjąś dojrzałość psychiczną pod warunkiem bardzo traumatycznego dzieciństwa, no łaskawe to z Waszej strony, serio i Wy się macie za dojrzałych?

Gość dojrzałość wynika z
idź prowadź polemikę ze swoją babcią ,z pewnościa wzruszy ją "dojrzała " wnuczka 18 latka, tylko jak będziesz tak szybko dojrzewać to szybko zgnijesz i polezysz jako ulegałka

dlczego uważasz że miałam traumatycnze dzieciństwo? czy z moich postów wynika że mam tak pojechane na bani, że tylko można si edomyślac ,że mnie ojciec bił i gwałcił? ;| No więc przykro mi, ale mam normalną rodzinę,dwóch braci, a rodzice są 20 lat razem i nigdy w życiu nie dostałam lania, klapsa, czy jak wy to tam nazywacie. Mam poprostu dużą wiedzę o ludzkiej psychice, od zawsze interesuje się psychologią, socjologią itd..i to że nie czuję sie w pewien sposób nastolatką nie oznacza że jestem nienormalna (?) . Każdy ma przecież inne poczucie wartości , zainteresowania.. każdy jest sobą.Nie wiem skąd te wasze wywody się biorą.. ;|

Gość orttofik
wg mnie 30 latki trochę inaczej patrzą na facetów niż 18

Gość o eshuuuuuuuuu
bycie dojrzalym to bycie odpowiedzialnym. za co ty 18 latko jestes odpowiedzialna, albo czy moze mialas juz jakas sytuacje w zyciu, ktora pozwoliła ci wykazac sie odpowiedzialnoscia i poniesieniem w sposob odpowiedzialny skutkow wlasnych decyzji no sluchaaaaaaaaam?

Gość a ja Ci powiem, ze
amoralna, ale cześć Twoich wypowiedzi nie świadczy o dojrzałości jednak, która się tak afiszujesz a, i tak odróżniłam podszywy od Twoich prawdziwych (tak posiadam tę szczyptę inteligencji by móc to zauważyć) ale może moje złudne wrażenie o błędach już nie mówię

Gość a ja Ci powiem, ze
bez przesady to jest tylko forum, nikt nie musi się z niczego tłumaczyć, jeśli ktoś ma wygórowane mniemanie o sobie to życie to prędzej czy później zweryfikuje

Gość o eshuuuuuuuuu
kafeterianki moga ja bardzo szybko zferyfikowac :classic_cool:

Gość orttofik
kant może ty coś mądrego powiesz na ten temat...? przyłącz się

co ty mi tu wyskakujesz z odpowiedzialnością? Jestem odpowiedzialna, zawsze byłam za siebie i drugiego człowieka, odpwoiedzialność jest kwestią dojrzałości, nie wspominając że wychowałam dwóch moich braci, którzy są dla mnie jak synowie i wolą mnie niż matkę,nie wiem skad bierze się moje poczucie starosci...jestem dziwna , bo nie kręcą mnie jakieś pełne alkoholu imorezy, zaćpane , zjarane trawą domówki, seks bez zobowiązań, dawanie dupy, macanie z kim popadnie oraz wieczny lans i szlajanie sie z chłopakami na mieście.. Nie wiem.. a może poprostu to to ze doskonale ppotrafie wczuć się w czyjąś sytuację? myślę racjonalnie , mam zdrowe podejście do życia i dystans do siebie samej... Po tej wypowiedzi, w której zawarłam to co kręci normalną nastolatke , a mnie nie..pomyślicie pewnie że nie mam powodzenia u facetów , dlatego spędzam życie w domu.. to jest to ogromny błąd,( co chwile odganiam jakichś adoratorów ;/) bo jestem poprostu jedną z tych ładnych, pozostających na wyginięciu dziewczyn , które znają ludzkie wartości i nie chcą się poprostu.. zeszmacić.

co do błędów , jest ciemno , nie mam szkieł kontaktoeych i pisze n awyczucie..

Gość o eshuuuuuuuuu
juz zweryfikowalam dojrzalosc amoralnej na innym tobie. prawdopodobnie zycie ja zweryfikuje jak bedzie musiala isc do pracy i samodzielnie oplacic mieszkanie, studia, rachunki i jedzenie. ciekawe czy wtedy bedzie mowic czy pieniadze, ze sa wazne. bo ja w wieku 18 lat tez myslalam, ze kasa sie nie liczy, ale pieniązki mi z nieba spadaly, a raczej spływały z portfela tatusia i mamusi :classic_cool: