Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2 latki :)

2-gie urodzinki

Polecane posty

pomozcie co kupic corce na 2 urodziny? z mezem juz nam sie wyczerpaly pomysly :) moze wy cos podsuniecie ciekawego :)

Gość ja myslę................,
kolejka elektryczna:)

taka kolejka to bardziej dla meza :D

Gość ja bym kupila
rowerek biegowy. ogolnie nie sa tanie ale na allegro czy e-bayu mozna znalezc taniej.rowerek jest super. swietnie wplywa na bioderka. zostawiam linka,bo moze nie kazdy wie o czym mowie http://www.youtube.com/watch?v=ja8O7T9Hg34

Gość do postaram sie byc kulturalna
czy ty wszedzie zawsze musisz wtracic swoje trzy grosze. moze zobacz w encyklopedii co znaczy slowo "kulturalna" bo slabo ci wychodzi.co temat to ty i twoje rady. jestes jak jagoda.taka menda

czytaj tepaku ze zrozumieniem. ty zawsze sie starasz tylko nigdy ci nie wychodzi.robisz sie takim trolem jak Jagoda.

Wszystko zależy od tego co już ma Twoje dziecko. Moja córka dostała teraz pod choinkę ( troszkę ponad 2 lata) keybord taki dziecięcy i jest nim mega zachwycona, dostała też farmera z traktorem i też bardzo go lubi

nie ekscytuj sie tak bo ci pompa siadzie :) :) :) glupia jestes i tyle. z kretynami nie rozmawiam.powiedzialam co mysle i wsytarczy.zegnam :):):)

Gość karoIin_ka30
postaram sie byc kulturalna...wspołczuje twoim bękartom ze mają taką koorve i wywłoke za matke:O

"Pisać umiecie- walić palcami w klawiaturę i tyle." no popatrz :) to dokladnie tak jak ty :):)

Gość Ja jestem Patrycja :)
Dziewczyny popatrzcie na siebie :O Autorka pyta o prezent dla dziecka a wy się tu wyzwiskami obsypujecie. Godne pożałowania :O

Można dać przykłady a matka zweryfikuje co się dziecku może spodobać a co nie. Proste...

Gość ja bym kupila
super te gumowe zwierzaczki do skakania :) widzialam je kiedys ale byly dosyc drogie. postaram sie byc kulturalna...sorry ale ja tez uwazam ze ty powinnas zamilknac jesli nie masz nic do powiedzenia. jesli masz ochote odpowiedz na pytanie autorki ,a nie takie glupie wrzuty.no po co to?

a teraz bedziesz bawila sie w psychologa? :) jaka ty jestes beznadziejna.zal mi ciebie.

Mówię wam te skoczki są super. Mój syn ma takiego zwykłego osiołka a jaka zabawa jest :) Uwielbia na nim skakać po domu. Tylko trzeba mieć trochę wolnej przestrzeni w domu ;)

O właśnie kuchnie też moja dostała teraz na mikołaja a pod choinkę ogromny zestaw warzyw, owoców i jedzenia do zabawy :) Więc jeśli nie ma kuchni to może kuchnia a jak ma to może taki dodatek do niej Ja jeszcze chciałam kupić jej kręgle ale akurat nie było w sklepie to poczekam do dnia dziecka :)

Gość ja bym kupila
no i cena jest bardzo przystepna :) fajna zabawka

dziekuje wszystkim za pomysly :) napewno skorzystam z waszych rad :)

Gość ja bym kupila
widac maja ci cos do zarzucenia. dajesz sie wciagnac a one sie tylko nakrecaja. moze maja racje. skoro tyle ich jest.ja nie wnikam co zrobilas ale tez mnie draznia takie wpisy jak ten twoj.jestem zdania ze jezeli nie mam nic do powiedzenia na dany temat to sie nie wypowiadam.a takie swoje przemyslenia zostawiam dla siebie. tez mnie smiesza albo draznia niektore tematy.ale one byly ,sa i beda :)