Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romkaaaalolka

co dalej zrobic ztym wszystkim prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość romkaaaalolka

mam swietnego kolege,tylko,ze on czesto wyjezdza do anglii do pracy ale nawet jak wyjezdza mamy ciagle kontant ze soba,potrafimy co wieczor pisac o wszystkim i o niczym,jak jest w polsce to swietnie sie razem bawimy,wygłupiamy jestesmy jak rodzenstwo przynajmniej tak myslalam..wczoraj gadalismy o tym czy cos sie zmieni kiedy wejdziemy w zwiazki i on sie na mnie obrazil o to pytanie... powiedzial,ze on sie tego boi i woli zerwac kontakt do minimum... bardzo mnie to zabolalo, owszem podoba mi sie,ale boje sie,ze jakbym byla z nim to juz nie bedzie tak fajnie,po za ty te jego wyjazdy to bylby taki bardziej zwiazek na odleglosc...nawet nie wiem co zrobic,zal mi tej znajomosci:(a zwiazku sie boje.

Gość MartInkaaaaaa
Kto nie ryzykuje ten nie zyje! Chcesz za pare lat myslec CO BY BYLO GDYBY? Kobieto....On chce z Toba byc a zwiazki na odleglosc to cos pieknego a zaraz strasznego! Ja zylam w takim zwiazku..ZYLAM bo tearz razem jezdzimy na obca ziemie:) Duzo przeslismy ale dalismy rade i przez to Nasz ziwazke jest mocniejszy:)