Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość der szymon

zdrady i jak po nich żyjecie

Polecane posty

Gość der szymon

opisujcie wasze sytuacje życiowe. Ja ufałem swojej dziewczynie we wszystko aż nie przeczytałem smsów już nie jesteśmy razem jak tylko je przeczytałem ubrałem się i wyszedłem tylko karteczke na stole zostawiłem że wiem o smsach.

Gość der szymon
czy nie ma tu osób zdradzonych???

Gość TLP2844
Chuba postąpiłeś zbyt gwałtownie!!Dlaczego z nią nie porozmawiałeś??

Gość der szymon
ta jasne jak pisze innemu że nie chce go stracic z resztą to nie pierwszy jej wybryk bo już pocałowała innego

Gość TLP2844
A ILE MACIE LAT?

Gość der szymon
po 23

Gość der szymon
wiesz nigdy tak nie zaglądałem ale coś w jej zachowaniu zbudzióło moje podejrzenia i się wydało

nie odchodz jezcze od niej... glopku daz jej tylko wolna reke zeby z tamtym byla ... szukaj sobie miedzy czasie innej ale ale nie odchodz od tamtej baw sie nia... tylko pod zadnym pozorem nie krzywdz nie rob krzywdy tamtemu facetowi bo tu widac ewidentnie ze to ona mu zawraca dupe skoro pisze ze jej zalezy i nie chce stracic go.... ewentualnie za jakis czas uswiadom go tego faceta ze zadaje sie z falszywa baba i wetedy bardzo mozliwe ze zostanie na lodzie hahaha zycze powodzenia

chociza z drugiej strony moze i dobrzeze bez slowa odszedles tylko kartke zosawiles... wiesz jakby nie bylo potraktowales ja jak smiecia ... kroko zwiezle i na temat szkoda czasu na chamke ktora Cie nie szanuje... nieodzywaj sie najlepiej juz do niej szkoda zachodu przeciez tyle jest normalnych dziewczyn... po co Ci taka co Cie oklamuje ja bym sie ani slowem do takiej na TWOIM MIEJSCU JUZ NIE ODEZWALA.... IMPREZUJ ZADAWAJ SIE Z INNYMI KOBIETAMI NIECH WIE CO STRACIAL....

a po co dawać w kółko szanse skoro raz juz wyskoczyła z całowaniem teraz sms potem seks i co chłop sie w drzwi nie zmieści bo tak wielkie będzie miał rogi DOBRZE ZROBIŁEŚ

Gość der szymon
nie piszę z nią już nic choć jest ciężko ale dawałem jej szanse i ją zmarnowała jeszcze muszę jej rzeczy odwieść