Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaaaa.

przyjciółka ...

Polecane posty

Gość malaaaaaaaa.

Witam, Jestem z Warszawy. Mam 24 lata - kobieta :D Szukam przyjaciółki, bliskiej osoby której mogła bym zaufać, pójść na zakupy, zwyczajnie pogadać .... Od niedawna mieszkam w Warszawie i brakuje mi takiej osoby jakie miałam w rodzinnym mieście. Nie szukam jakiejś młodej koleżanki która myśli jeszcze o niebieskich migdałach ... zależało by mi również na tym, aby ta osoba była niezależna finansowo tzn. Ja mam pieniądze i często chodzę na zakupy, do restauracji i z racji tego nie chciała bym wiecznie płacić za koleżankę dlatego zależy mi na tej niezależności finansowej. Przepraszam za szczerość, ale to chyba ważna i dobra cecha :) Czekam na odp. :D

Gość Garnieeer
ja nazywam się loza jestem atrakcyjną kobietą w pończoszkach możemy się pozać, mam 195 cm wzrostu i 11o kg lubię ploteczki i plotki :-) warszawa bielany

Gość sdadasd
ja mam 27 lat, jestem z warszawy i jestem niezalezna finansowo:)

Gość sedrftgyhjkldrfgh
tak ja mialam bardzo fajna przyjaciolke i zawsze za nia placilam za wszystko za bilety za kawiarnie za transport i chociaz bardzo ja lubilam w koncu zaczelo mi ciazyc dodatkowo jeszcze nie moglam nigsy na zakupy isc ani jej powiedziec ze cos kupilam... http://www.youtube.com/watch?v=E-BO_Rb2gN4

Gość malaaaaaaaa.
widzę ze jednak był to głupi pomysł, aby zakładać tutaj ten temat ... czasami mam takie wrażenie ze tutaj piszą same 14- latki ....

Gość malaaaaaaaa.
no właśnie i oto dowód ludzkiej debilności .... szkoda słow :(