Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowaneMłodeLata

dziwcą być

Polecane posty

Gość zmarnowaneMłodeLata

Jestem podstarzałą dziewicą, bo 23 letnią zostane nią zapewne do końca życia, moje kompleksy i strach przed facetami skutecznie uniemożliwia mi nawiązanie bliższych relacji to już jest patologiczny lęk przed bliskością, patologiczne kompleksy

Gość zdecydowany wielbiciel
skoro sie nie leczysz to masz ten stan na wlasne zyczenie

Gość zmarnowaneMłodeLata
mam leczyć to że się wstydze, boje ? Nie, nie wyobrażam sobie tego.

Gość laska.................
faktycznie tragedia hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość zmarnowaneMłodeLata
czy ktoś jest w podobnej sytuacji? czy ktoś się jakoś przemienił, coś pomogło?

Gość zmarnowaneMłodeLata
super, jak jest sprawa powazna, żadne tam kupy to nikt się nie odezwie, a wystarczy jakieś głupie hasło to wszyscy lecą i się cieszą to jest problem moi drodzy wierzcie mi, wyobraźcie sobie że z nikim nic nigdy nie przeraża was to? tych którzy regularnie i wiedzą jak to jest?

Gość no ale jak wgląda ten strach
przed bliskoscia? spotykałąs sie kiedys z jakims facetem?

Gość shazz
ale czego Ty się tak boisz autorko? bo nie bardzo rozumiem. jakie masz kompleksy, o co dokładnie Ci chodzi?

Gość zmarnowaneMłodeLata
spotykałam się kompleksy polegaja na tym że boje się odrzucenia, że moje ciało daleko odbiega od ideału że seks jest pewnie przyjemny ale nie wiem kim musiałby być mój facet żebym z nim poszła do łóżka, albo inaczej co musiałabym czuć-albo bezgraniczne zaufanie, albo musiłaby być ktoś obcy wstydziłabym się przed nim swoich rekacji

no jasne , ze musiałabys komus ufac, nie ma w tym nic złego. No a jak długo sie z kims spotykałas? Jezeli po 2 tygodniach nie chciałas komus nadstawic tyłka, to sie nie dziwie.

Gość zmarnowaneMłodeLata
Po pół roku i po 2 latach, po dwóch latach był jakieś pieszczoty ale o seksie nie było mowy

czyli 2 lata minęly i jeszcze nie ufałas facetowi na tyle? to rzeczywiscie problem

no ale czego sie boisz? ze zobaczy twoje ciało i cie potem rzuci? czego dotyczą te kompleksy? figury?

Gość kk,ok
Chyba troszkę Cię pocieszę. Kiedyś myślałam podobnie do Ciebie. Byłam pewna, że zostanę samotną dziewicą do końca moich dni. Było to spowodowane moim strachem przed zbliżeniem zarówno emocjonalnym jak i fizycznym. Również dokładały się do tego kompleksy. Uważałam, że jestem niezdolna do nawiązania jakiejkolwiek bliskiej relacji. Wszystkie relacje z facetami kończyły się na mojej ucieczce itp. Jednak do czasu... W końcu chyba trafiłam na odpowiedniego faceta i jest już wszystko dobrze. Świetnie nam się układa. Musisz po prostu trochę poczekać. Jeszcze trafisz na właściwego faceta. Możesz nie wierzyć, że tak będzie. Szczerze to będąc w tym stanie co ty teraz również bym nie uwierzyła, że tak wszystko może się obrócić :P Jednak jeżeli już się to stanie to może sobie przypomnisz moje słowa :P Poza tym zawsze może miło się rozczarujesz ;)

Gość tez_popieprzony
Spoko, nie przejmuj sie seks to nie wyscigi. Jak trafisz na swoj model to strach ci przejdzie. widocznie nie natrafilas jeszcze na swoja polowke.

Gość tez_popieprzony
P.S a w ogole kobiety kolo 30-tki sa w swojej najwyzej gotowosci seksualnej, takze masz jeszcze sporo czasu.

Gość yth yth yth
ja to zrobilam dla zasady w wieku 22 lat. nie znałam go długo. ale chciałam żeby już było po wszystkim bo teraz bym się wstydziłą w wieku 24 że byłabym dziewicą/ wszyscy zaczeliby myslec że jestem wybrakowana czy coś. a tak nikt się nie dziwi :)

bez przesady... zaden wyznacznik, wstyd czy cos... lepiej karamby sobie posluchaj bo masz jakies dziwne przekonania... :D hahahaa... :)