Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostalam prace

czy 1000 zł to duzo?

Polecane posty

Gość dostalam prace

u nas w kraju nie ma pracy, nikt mnie nie chical przyjac ale mi sie udalo wreszczie, dotalam wczoraj prace spszedawczyni w skladzie opalu, praca 10 godzin dziennie, 1000 zl na reke, czy to duzo? wczoraj sie cieszylam ale dzis mam wontpliwosci czy jednak nie lepiej jechac do uk

Gość dsgdfgsdsdgsdgafaa
Lepsze to niż nic :P ale raczej nie można powiedzieć że to dużo.

Gość koszoolka
Bardzo mało :( A w jakim mieście i ile godzin tygodniowo?

Gość cos tu chyba nie gra
MALUTKO :o NAJNIZSZA PENSJA TO 1356 CHYBA ZL

Gość sdadasd
jedz do uk i tam podszkól jezyk polski. prowo jak nic taki byki dziecko robisz. a jelsi nie jest to prowo to po twojej ortografii widze ze 1000 zł to moze byc za duzo.

Gość dostalam prace
to nie jest prowo, jaki mialabym cel w pisaniu takiego prowo? moze i moja ortografia nie jest najlepsza, edukacje skonczylam w wieku 18 lat, musialam pomagac rodzicom w kospodarstwie, nie moglam sie uczyc, ale nie prosze sie o ocene mojej ortografi tylko pytam sie czy nie lepiej to zostawic i jechac do uk, jestem z malej wioski, kiedys byl pgr, ale po 1990 rozkradli caly majontek narodowy, ten balcyrowicz wszystko rozkradl i pgr upadl, teraz jest bieda i nie ma pracy

Gość dostalam prace
moja klezanka mieszka w uk, zarabia tam 1000 funtow miesiecznie, czy 1000 funtuw a 1000 zlotych to jest jakas roznica? to 1000 i to 1000 a jednak tam ludziom lepiej sie zyje