Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narozrabiałam

Wyjazd, ciepłe kraje i palma uderzyła do głowy!

Polecane posty

Gość Narozrabiałam

Witam.Trochę nie wiem od czego zacząć. Może tak... Byłam ze swoim chłopakiem i jeszcze jedną parą naszych znajomych na wyspach kanaryjskich. Ogólnie zajebiście, ale co ja nawywijałam. Pokłóciłam się z chłopakiem i to pierwszy raz w życiu tak poważnie, mniejsza teraz o co. Wqrwiona na maxa poszłam się przejść po plaży o 2 w nocy. Gdy tak szłam i szlochałam spotkałam niesamowitego przystojniaka, a że znam hiszpański dość dobrze to miło nam się rozmawiało. Też jestem dość ładną, pociągającą kobietą a że miałam żal do mojego to się z nim przespałam. Z moim pięknym Hiszpanem mam nadal kontakt :) Chyba rzucę to wszystko w cholerę i znowu tam się udam. Kiedyś byłam na stypendium w Valencii i bardzo mi się Hiszpania podoba, zawsze chciałam tam mieszkać.

Gość Hosse Espanole do la Ruchacz
Było fajnos cie ruchaczos ale wolaczos ruchaczos bykaczos na corridos. spadajas los białos dupos. p.s. googlos tranlators sucks.

Gość ptaszek0
pustka az bije od ciebie dziewczyno, nic więcej,zastanów się co ty wogole wypisujesz? do czego przpiąc temat? do pószczania się, zdradzenia faceta z którym wyjechałas,czy zmiany kraju?

Prowo :P Chociaż... Polki lubią dawać obcokrajowcom :) Trzeci raz to piszę na kafe - studentki UW namawiające Turków na sex grupowy hahahaha :) Nawet by alimentów nie miały w razie W :D No bo jak Turka znajdzie potem? I to obciąganie w kiblach na dyskotekach za 10zł albo za darmo, bo jak za darmo to już nie dziwka przecież - trzeba się szanować! :D

Gość Narozrabiałam
Takie teksty typu prowo piszą ludzie ktorzy niestety żyją sobie w swoim zaściankowym świecie nie znając innych kultur! Ja tam wiem jak jest, po prostu chciałam sie wygadać bo normalnie o tym nikomu nie powiem, nawet mojej przyjaciólce która uważa mój związek za święty. A ja zakochałam się w nim, na razie tyko dzwonimy i piszemy do siebie ale niebawem myślę wyjechać!

Gość Narozrabiałam
Już nie chcę nawet pisać o aurze i magii tej nocy. Pierwszy raz w życiu coś takiego mnie spotkało, coś tak wyjątkowego. Miłośc od pierwszego wejrzenia! I te jego oczy, pełne blasku, współczucia a potem namiętności. Masakra, oszalałam!!!!!!!

Gość uhahat
kurwa slabo prowokujesz wymsl cos od siebie i nie opowiadaj mialkich romansidel

Gość Narozrabiałam
Hmm Wam czegoś takiego brakuje?

Gość Narozrabiałam
Jestem kobietą na poziomie, niezależną finansowo, mam dobrą posadkę w firmie i zachwiane życie uczuciowe, po prostu! Tak trudno zrozumiec?