Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletka pigułka

Zmiana tabletek antykoncepcyjnych?

Polecane posty

Gość tabletka pigułka

Mam pytanie, orientuje się ktoś czy są na rynku tabletki, które mają skład podobny do Mercilonu ale są tańsze? Idę niedługo do ginekologa i chcę go poprosić o tańsze tabletki, bo skoro są takie co kosztują 3 zł za opakowanie to czemu ja mam płacić 30...

Gość sdadasd
3 zł za opakowanie tabsów?? bałabym sie brac takie tabsy. ja biore yasminelle place koło 40 zł za jedne. wole czasem doplacic ale miec dobre z niskim poziomem hormonów.

Gość tabletka pigułka
Tabletki podobno są skuteczne przy prawidłowym stosowaniu, wiec jaka różnica czy kosztuja 3 czy 30 zł, jeżeli są dobrane odpowiednio po badaniu krwi?Nie chce przeplacac

Gość nie wiem czy sklad ten sam
ale są Diane35 za 9 zł jak masz receptę (tylko one są jak się ma problemy z trądzikiem)

Gość 7846389034690424204
ojezu mozgi bo niektore sa reundowane i kosztuja 5 zł a nie ze sie kurwa boisz bo sa za 3 czy 5 zł to asa te same tlyko zalezy jaka recpeta jets wypisna łbie

j.w. tanie są tabletki o działaniu przede wszystkim innym niż antykoncepcyjne... Czyli nnp. te antyandrogenne: diane, cyprest... Tabletki powinny być przede wszystkim dobrze dobrane, a nie - przede wszystkim tanie.

Gość a ja to277
ja znam odpowiednik ale yasminelli i diany

Gość tabletka pigułka
Mi chodzi o antykoncepcyjne. I na receptę, przez rok brałam Mercilon ale jak dla mnie sa za drogie. Jak pojde na wizyte to zapytam gina o zamiennik ale chcialam sie wczesniej dowiedziec czy jakis istnieje.

Gość a ja to277
3. 0,02 mg etynyloestradiolu, 0,15 mg dezogestrelu - Novynette - Mercilon znalazłam coś takiego

Gość 7846389034690424204
no to sa anty ale uzywane i na recepcie wypisane jako tabsy na lecznie skory i wtedy 50% sie placi