Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wieeeeeemmm

Kradzież telefonu :( Pomocy..

Polecane posty

Gość juz nie wieeeeeemmm

Słuchajcie dzisiaj ktoś ukradł mi telefon w orange na kartę (zetafon) ... co powinnam teraz zrobić ? Dodam,że nie jestem w swoim mieście bo rzecz się stała na wsi u mojej rodziny.. Nie mam pojęcia jak się za to teraz zabrać..jest jakaś szansa na namierzenie?Dzwoniłam na numer - wyłaczony :( Błagam pomóżcie bo ja już nie wiem ...

Gość tratatatatata
na wsi ? w kosciele ci ukradli? zglos na policje, moze namierza a moze zgubilas po prostu?

Gość kkkdfghjkl
Zadzwonic do Orange i zablokowac karte, na policje pojsc i podac nr IMEI i kupic nr tel, bo tego pewnie nie odzyskasz juz... W Orange za duplikat karty SIM placi sie cos około 50 zł, i to bedzie taki sam numer jak ten skradziony.

Gość juz nie wieeeeeemmm
nie w kościele ;) przyszla taka jedna wieśniara (to z rodziny) wiecie to taka daleka rodzina i są podejrzenia,że to Ona nikogo innego nie było tam w tym miejscu a telefon lezał na półce. Nie wysuwałabym pochopnych wniosków gdybym nie przeszukała całego domu :( Na policję niby mogę ale wiecie to jest strasznie daleko poza tym trzeba mieć chyba ze sobą umowę no nie? A umowę mam w domu jakieś 100 km dalej :(

Gość juz nie wieeeeeemmm
up :( moze są jeszcze jakieś wyjścia ? Kurde ale się wkurzyłam, można iść na policję nie w swoim województwie ? bo to jest kuj-pomorskie, ja jestem z pomorskiego.. proszę się nie śmiać ja nigdy nie miałam styczności z tego typu sprawami :( Najwyzej poproszę żeby mi dziadek wysłał ten numer z umowy.

Gość tratatatatata
to zbierz ekipe i zrob jej wjazd na chate

Gość juz nie wieeeeeemmm
no ale juz o tym myślałam tylko chodzi o to ,że to może być na moją niekorzyść -taka rewizja :( Nie wiem , pomóżcie ludzie :(

Gość kjhgfoiuytr
Na policje mozesz isc wszedzie. Jakby Cie zgwalcili w Szczecinie to bys jechala na policje do Krakowa bo tam jestes zameldowana?? Głupota. Zadzwon do Orange i zablokuj nr, to po pierwsze. Po drugie idz i zgłoś to na policje, a po 3 zabierz ze soba kogos dobrze zbudowanego i odwiedz ta dziewczyne, która podejrzewasz. Moze tel sie przypadkiem znajdzie po takiej rozmowie...

Gość kjhgfoiuytr
Nikt nie mowi ze masz jej robic rewizje. Tylko taka "rozmowa".

Gość tratatatatata
no wlasnie, porozmaiwaj, ewentualnie zagroz jej policja czy cos... zmieknie

Gość juz nie wieeeeeemmm
ok,dziękuję :) a mam zadzwonić normalnie do obsługi klienta?

Gość juz nie wieeeeeemmm
dyrektore Twoje wypowiedzi zawsze są takie aroganckie i wredne... Jakby Cię cieszyło cudze nieszczęscie. Niemniej jednak dzięki,że wysiliłeś/aś się napisać te pare literek .

Gość juz nie wieeeeeemmm
a policja ? nie da się namierzyć ? wątpie żeby ta kobieta była na tyle rozgarnięta aby umiała obejść tą blokadę. Wiem kto to jest,telefon wyłaczony...nie wiem już kurczę wiecie jak to ludzie ze wsi niektórzy :O

Gość Lolunia
co wy jej gadacie za bzdury duplikat karty kosztuja o ile wogole ci kaza placic w orange 25 zl tyle co doladowanie i potem masz to 25 zl na koncie a zdzarza sie tak ze nie placisz wogole ja mialam tak tydzien temu corka posiala moj telefon bylam zroobic duplikat i dostalam za darmo !!! no a z telefonem racja pozegnaj sie juz nawet na policji przyjma zeznanie i sie nie znajdzie nie maja prawa namierzac tel kom w sytuacjach takiej kradziezy czy zagubienia namierzaja tylko wtedy kiedy nastepuje jakies pwoazne przestepwsto gwalt lub jakies inne przestepstwo pozdrawwiam

a jakiej marki był telefon? bo nowsze samsungi mają funkcję mobil tracker(anty kradzież)

Gość juz nie wieeeeeemmm
sony ericsson .

Gość juz nie wieeeeeemmm
lipa...