Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguska___024

za bardzo sie przejmuje?

Polecane posty

Gość aguska___024

Hej, doradźcie mi co robić, by nie przejmować się. Stary motyw - teściowa mnie nie znosi, mimo moich prób dogadania się z nią ona myje głowę mojemu chłopakowi w naprawdę okrutny sposób, że ja sama nie raz wychodziłam z ich domu z płaczem. Jesteśmy teraz u siebie, w weekend odwiedzalismy ją (pogadać o naszym ślubie, na który ona się nie zgadza, ale on i tak się odbędzie), wróciłam z poszarpanymi nerwami. Miedzy mną, a moim ukochanym są dobre stosunki, niemniej ja nie mogę się na niczym skupić. Zmarnowałam dziś kupę czasu na myśli o jego rodzinie i zamartwianiu się jak my wytrwamy do tego ślubu. On mnie cały czas zapewnia ze wszystko będzie dobrze, z mamusią musi utrzymywać kontakt "bo to jego matka" (zresztą wcale nie chce zrywania kontaktu) i trzeba wytrzymać. Ale ja nie umiem opanować emocji. Jestem do tyłu z pracą i wszystkim co miałam dziś zrobić, bo cały czas myślę o tej kobiecie i jak ona na nas wpływa. Co mam zrobić żeby się opanować?!

Gość Mi$ka
hej ja to na Twoim miejscu to bym mu kazała cos z tym zrobic a nie...ciągle pewnie Ci mówi ze po slubie będzie wszystko ok itd...bzduraaa!jak teraz nic z tym nie robi to puzniej tymbardziej...mysle ze powinien wybrac wiadomo matka matką ale sa pewne granice.Ty tez masz prwo do szczęścia. Pozdrawiam.