Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greg822222222

Korwin Mikke o cipowatych mężczyznach

Polecane posty

Gość greg822222222

http://korwin-mikke.blog.onet.pl/ "Niestety: w tym roku miałem nie zajmować się KONKURSEM ONETu i wskutek tego przegapiłem kilka wspaniałych blogów, które warto byłoby poprzeć. Teraz już za późno: przepraszam tych bloggerów... Jednak jeden blog jest szczególny: http://magratgarlick.blogspot.com/ Zajmę się... drobną polemiką - a właściwie uzupełnieniem wypowiedzi jednego z Komentatorów tego blogu. . Otóż 10-I-2011 ta „Niepokorna studentka o niewyparzonym języku zaczęła zastanawiać się: „Gdzie ci mężczyźni. Na co {Bosy Antek} napisał: „Młodzi ludzie (w większości) są bezradni, gdy opuszczają szkoły. Szkoła, od podstawówki do liceum, uczy bezradności. „Magrat, podobnie jak i inni Komentatorzy, najwyraźniej uważają, że to jakiś akcydens. Mylą się!! Uczenie młodych chłopców bezradności jest przez NICH celowo zaplanowane. Już od przedszkola oducza się chłopców agresji. Potem wbrew polskiej tradycji, która nakazuje oddanie chłopca w wieku 5-7 lat pod opiekę ojca (czemu towarzyszyły „postrzyżyny) - główną rolę w ich wychowaniu spełniają kobiety. Sprzyjają temu częste (w małżeństwach rówieśniczych do których się młodych ludzi zachęca!) rozwody po których chłopcy zostają niemal zawsze pod opieka mam, tępiących w nich męskość przez złość na partnera. Potem ko-edukacyjna szkoła a „z kim przestajesz, takim się stajesz. Potem prokuratorzy i sądy - w przypadkach, w których dawniej problem rozwiązywała w pięć minut bójka albo pojedynek. I nieustanne podkreślanie, że kobiety są „równe - podczas gdy mężczyzna, by właściwie funkcjonować, musi czuć swoją przewagę. Po to Pan Bóg (czy Natura w wyniku selekcji - jak chcą ateiści...) stworzył nas wyższymi, inteligentniejszymi i silniejszymi. Niestety: tej przewagi nie wolno mu (oficjalnie) wykorzystywać. Czy kapitan statku mógłby funkcjonować właściwie, gdyby nie otaczający go nimb, że jest „Pierwszy po Bogu? Pytam? W efekcie dziewczyny lgną do starszych panów... albo do „karków (ci przynajmniej nie przejmują się polityczną ani społeczną poprawnością!) - albo np. przechodzą na islam... A po co ONI owałaszają mężczyzn? To OCZYWISTE!!! Prawdziwi mężczyźni już dawno wzięliby kije i kamienie - i obalili tę bandę złodziei i rabusiów, która trzęsie obecnie Europą! Dlatego prawdziwych mężczyzn ONI muszą zniszczyć. "

Gość faktycznie autorytet
oszolom jakich malo swoja droga dobrze, ze nie wiesz za co on ma kobiety :D bo dla niego max mozliwosci kobiety to rozplod i bycie posluszna zona :D

Gość greg822222222
Znam Korwina dobrze, bo czytałem jego książke i czytam regularnie jego blog (bo fajnie się go czyta). Nie zgadzam się z nim bardzo często, ale to co napisałaś to przesada i przekręcenie tego co mówi http://www.youtube.com/watch?v=ogO3af9F_cg

Gość ja tam lubię
starszych panów

Gość no nie wiem czy.....
racja, co z niego za autorytet? wiesz co on kiedyś mowil ?? ,zeby NIEPELNOSPRAWNE dzieci porzucac jak to robiono w Grecji , albo ich nie leczyc , a jelsi juz to powinny miec oddzielne szkoly , bo są chore ,z ''normalnymi'' nie moga przebywac :O Pozatym jego partia ma zerowe poprarcie od zawsze. Takie teorie wyglaszają frustraci zyciowi oraz 40 letnie prawiczki

Gość no nie wiem czy.....
100 procent racji -- a nie mowiłam ? :D kolejny zyciowy frustrat

Gość abercombie and fitch
cóż , każdy chcę w dzisiejszym świecie zabłysnąć , politycy pchają się do koryta , Korwin-mikke chciałby chyba zostać nowym hitlerem

Gość greg822222222
Stwierdzenie, że takie poglądy mają tylko życiowi frustraci to bzdura, bo mnóstwo osób narzeka, że dzisiejszy mąż to jest jak duże dziecko, a faceci są mniej zaradni, stanowczy itd. niż kiedyś.

Gość abercombie and fitch
a kiedy faceci zrozumieją ze kobiety się tylko rucha ? :D po co sie zenicie ? tępe polglowki 😴

Korwin-Mike , zauważyłem tylko dlatego, bo jest antymarksistą i przygłupem , jakich mało. Amen.

Gość on ma rację
Mężczyźni dziś to ciapciaki