Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaTylkoPytam

W jakim wieku znaleźliście swoją miłość??

Polecane posty

Gość JaTylkoPytam

Pytam bo jestem skołowana. Mam 24 lata niby mało a z drugiej strony czuje, ze moje zycie to totalna nuda. Znajomych mam pelno, imprezy co weekend a związki to porażka. W tym momencie zastanawiam się czy jeszcze mam szanse poznać kogoś interesującgo. Caly czas myśle, że jestem już za stara powinnam być już dawno zaręczona (jak wszyscy dookoła). Dlatego też moje pytanie. Ile mieliście lat gdy poznaliście swoją miłość???

Gość egqeeeeeeeeeee
37

Gość Eleeene
swoja wielka , druga milosc w wieku 42 lat. To bedzie moja druga i ostatnia milosc. 24 lata -co to za wiek . Wszystko przed Toba .Zamiast sie tym zamartwiac , usmiechaj sie i ciesz na wspaniala niespodzianke, ktora zycie moze zafundowac.

Gość 27 lat miałam
i warto było czekać

Nie przejmuj się. Jestem w Twoim wieku i miałam podobnie - mnóstwo znajomych, imprezy, wyjazdy, itp. A swojego obecnego poznałam przez przypadek i jesteśmy ze sobą od 5 miesięcy. Niby krótko, ale układa nam się super, no i i tak to jest mój najdłuższy poważny związek :p Tak więc będzie dobrze, głowa do góry :)

Gość anik@
po pierwsze 24 lata to nie zadatki na starą pannę, po drugie nie patrz na inne... niech sobie wychodzą za mąż i gotują męzom... a ty cóż dziewczyno jesteś w wieku, w którym trzeba poznawać świat, robić coś dla siebie, odnależć pasje spelniać się w tym co lubisz najbardziej... no nie wiem ja gdybym mogła cofnąć to bym cofneła czas i żyła dla SIEBIE, pozanałam męza w wieku 27 l.

Gość JaTylkoPytam
Jak o tym myśle na chłodno to też jedyny wniosek jak wyciągam to taki, że jestem mloda i nie powinnam nic marudzić. Tylko co z tego jak mam ogromne obawy i lęki. Znajomych dużo, prawie wszyscy w parach ...może to mnie najbardziej dobija. Dziękuje wszystkim za mile slowa i odpowiedzi na pytanie i czekam na kolejne magiczne liczby.

Gość anik@
nie przejmuj się jak masz kogoś poznać T POZNASZ, prędzej czy później!!! nic na siłę... chodzisz na te imprezki i "NIC" ciekawego nie ma?? może nie pakuj się od razu w związek ale warto mieć czasem kolegów by pojsci z kimś do... kina na przykład:)

Gość zielonkaoka
16i jest cudownie, teraz mam 23 a on ciagle powtarza że dla niego przez cały czas mam 16":) oczywiście chodzio wygląd

Gość peron 5 w katowicach
pierwszą miłość - 24...rozpadło się :P drugą - 29 jest super :)

Gość majenta
22 lata, ale przez http://sympatie.eu/ Wcześniej miałam faceta, z którym chodziłam przez 3 lata, a okazał się kłamcą. Postanowiłam szukać kogoś po charakterze, przez sieć i w tym momencie wciąż mogę powiedzieć, że mi się udało ;-)

Gość oczywiście prawiczek
A ja znajomych taktyczne zero i na imprezy nie chodzę. Czy mam szansę kogoś poznać?

Gość cerstwa
27 lat miałam :)

Gość Nigdy tego nie znalazłem
A zresztą co to jest miłość? co się czuje gdy się kogoś kocha? jak będę wiedział co to miłość to może kiedyś ją znajdę.

Gość sbd sd
20 znaleziona, 30 poszła se... gdzieś....

Gość gość
25. mojego przyszłego męża. Jesteśmy do dziś razem:)

Gość gość
29 lat

Gość poli33
miałam 18 lat...teraz mam 33 i jesteśmy 13 lat po ślubie,jest super :)

Gość gość
15 lat :D teraz już jesteśmy po trzydziestce, po ślubie i z dwójką dzieci :) tak jakoś wyszło, hehe

Gość jonaszk099
Ja poznałem swoją miłość w wieku 25 lat, a znamy się dzięki portalowi randkowemu https://kochaj.pl/ . Jak dla mnie internet jest najlepszym miejscem na szukanie miłości, ma najwięcej możliwości.

Gość gość
Ja mam 30, jeszcze nie poznałam.

Gość Dariae11
Ja poznałam moją drugą połówkę w wieku 13lat.

Gość gość
22.56 a ile teraz masz lat? Nadal z nim jesteś?

Gość gość
Mialam 17 lat. Razem od 13 lat.

Gość gość
00.35 to masz wyjątkowe szczęście

Gość gość
W swoje 18-te urodziny. Dzisiaj mamy 25 :)

Gość gość
W zadnym,z portali to tylko porazki

Gość gosc123

Jeszcze żadnej nie miałem

Jednej powiedziałem wprost ,że mi się podoba i czy nie poda numeru,to zakryła twarz i się zrobiła czerwona a potem mnie wyśmiała.

Zanim się zebrałem żeby jej powiedzieć co myśle to wiadomo gadalismy trochę i mi sie w oczy patrzala pare razy dosc dlugo

Mysle,ze nie będę miał łatwo bo jestem trochę niesmialy,co prawda nie tak jak pare lat temu ale zostało coś z tego.

Chciałbym taką poznać co będzie jej odpowiadało,że jestem miły spokojny bo nie mam zamiaru się zmieniać dla kogos bo to głupię