Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24latakaaa

Samotność,a dolina

Polecane posty

Gość 24latakaaa

mam 24 lata i mam doła:( nie mam faceta,codziennie wstaje do pracy i nie mam humoru:( wszystko mi obojętne,jestem rozdrażniona,płaczliwa,nie mam energii...po prostu nie mam chęci do niczego:( i jeszcze co jakis czas slysze od rodzicow,że za 2-3 lata bede juz starą panną:( no ale gdzie ja mam poznac faceta?:(

Gość 24latakaaa
??????

Gość 24latakaaa
ostatnio jak piorun strzelił w mojego psa to łańcuch trzy dni szczekał:O

Gość 24latakaaa
podszyw:(

Gość szokujące fakty smoleńskie
ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość 24latakaaa
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość Emily888
Rozumiem Ciebie, droga autorko. Ja po nieudanej, wielkiej miłości też byłam bardzo długo sama... Miałam nawet myśli samobójcze, tyłam, zero motywacji... Dwa miesiące temu jednak kogoś poznałam, tylko co z tego... Pracuje od rana do nocy, rzadko się spotykamy i nawet dzwoni niezbyt często. A niby mnie kocha...Co z tego skoro i tak jestem jakby sama, wszystko załatwiam i rozwiązuje sama, zero wsparcia. Ech...

Gość Emily888
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość Emily888
Mało ambitny podszyw...

Gość Emily888
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool: