Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość więcej nie czekam

Sponsoraszukam - sponsoring i tego typu portale, czy warto ?

Polecane posty

Gość więcej nie czekam

Jestem facetem który już prawie 30 lat czeka na miłość i chyba się nie doczeka. Do tego czasu ustabilizowałem swoją sytuację finansową, ale niestety nigdy nie byłem zakochany i nigdy nie byłem w poważnym związku. Przez to nigdy też nie uprawiałem seksu. Chyba nie ma sensu dłużej czekać na miłość bo się nie doczekam. Teraz gdy mam pieniądze myślę, że dobrym pomysłem z mojej strony byłby sponsoring jakiejś atrakcyjnej dziewczyny. Pomógł był sobie i w końcu przestał być prawiczkiem i pomógł bym także jakimś dziewczynom, mam na myśli tutaj studentki. Chyba nie mam już wyboru. Nie w tym wieku i nie w obecnych czasach. Od razu piszę, że dziwki odpadają. Nie upadłem, aż tak nisko. Czy to dobry pomysł ? Przecież nikomu krzywdy nie zrobię ?

Gość A kim bedzie kobieta ktorej
bedziesz placil jak nie dziwka???

Gość a.s.l.
przykro mi ale laski co biorą kasę za sex to też dziwki :/ tylko takie hmmm NIELEGALNE

Gość Małgosia1992
Witaj! Jestem Małgosia i w tym roku skończę 19 lat, przeczytałam Twój post i jestem bardzo zdziwiona! Czy naprawde jesteś już tak bardzo zdeterminowany? Chodzi ci tylko o sex czy liczysz na to, że w końcu się zakochasz?

no to chyba nie będzie problemu, dużo dziewcząt (np. wlaśnie studentek) szuka właśnie w taki sposób dofinansowania, także chyba nie masz co się krępować