Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia1992

patentex..Potrzebuje szybko pomocy

Polecane posty

Gość Małgosia1992

Witam, mam na imię Małgosia i od roku współżyje z moim chłopakiem, zawsze jako metody antykoncepcyjnej używaliśmy prezerwatywy ale wczoraj w aptece kupiłam globulki do pochwowe-patentex oval, dopiero teraz po zakupie pojawiły się wątpliwości. Czytałam dużo opini na temat tych globulek jednak było ich tyle ile ludzi i wiadomo każdy miał inne zdanie na ich temat wiem też,że każdy organizm reaguje na nie inaczej i moją reakcje oraz mojego partnera poznam dopiero po... lecz moje pytanie brzmi czy podczas stosowania tej globulki mój chłopak może mieć we mnie wytrysk? Proszę o radę. z góry dziękuję

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem mama 3 dzieci i uzywałam globulek Patentex przez ponad rok, przed ciazami tez ich uzywała, mąz zawsze kończył we mnie i wszystko było ok ;)

Gość Małgosia1992
dziękuję Wam bardzo za odpowiedź;) właśnie patrzyłam na kalendarzyk miesiączkowy i akurat wypadają mi dni niepłodne:) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!

Ty na kalendarzyk nie patrz, bo wpadniesz. Dni płodne ustala się na podstawie obserwacji organizmu, a nie wyliczania, bo to dobra metoda do kinder niespodzianki.