Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętna pensja? 3847 zł

ŚREDNIE WYNAGRODZENIE POSZŁO W GÓRĘ

Polecane posty

Gość Przeciętna pensja? 3847 zł

Przeciętne miesięczne wynagrodzenie w sektorze przedsiębiorstw w grudniu 2010 r. wyniosło 3847,91 zł - poinformował Główny Urząd Statystyczny. Przeciętne wynagrodzenie w grudniu w porównaniu ze stanem sprzed roku było o 5,4 proc. wyższe. W porównaniu z listopadem 2010 r. wzrost wyniósł natomiast 9,1 proc. W całym ubiegłym roku przeciętne miesięczne wynagrodzenie w sektorze przedsiębiorstw wyniosło 3434,62 zł. GUS podał także, że zatrudnienie w grudniu wzrosło o 2,4 proc. rok do roku.

Gość znawca tematu a co
Cieszymy się nieprzytomnie. Nie zapominając przy tym, że podane sumy to wynagrodzenie brutto.

Gość tak samo mozna
taaaa 60.000 balcerowicz, 2.000 przecietny kowalski i 600 kowalski na bezrobotnym zasilku Srednio zarabiaja po 20.866 hehe ladnie srednio zarabiaja co nie ? inny przyklad balcerowicz 60.000 i 9ciu bez prawa do zasilku HA! srednia 6000 /mc :) czyz nie jest dobrze w polsce ?

Gość tak samo mozna
nie podniecajcie sie srednimi :) to statystyka a ta jest gowno warta, czyt wyzej

Gość może głupie pytanie, ale
''w sektorze przedsiębiorstw'' ''taaaa 60.000 balcerowicz'' dopytać chciałam: skoro w sektorze przedsiębiorstw to czy w tym średnim wynagrodzeniu liczeni są politycy, dziennikarze itp?

Gość a dlaczego w takim razie
jak pracodawca pyta, ile chcę zarabiać, a ja odpowiadam, że wystarczy mi średnia - to mnie wyśmiewa? Przecież dużo nie chcę!

Gość babuszkaZWYLF
Najlepsza kasa to w Norwegii, United Kingdom czy USA! Tam idzie zarobić dobrze! Do pracy w japonii Polak się nie nadaje, bo tempo za szybkie i wypić piwka nie wolno! Japonce nie lubią bumelantów i leserów ale wlatujesz tam do nich jak lord polski i Policja spokojniejsza, niż Polska!